Vierailija

Mulla on 1,7 v. vanha tyttö, painaa n. 10 kg. Kotona nukkuu vielä pinnasängyssä ja nyt ollaan menossa yökyläilemään sukulaisiin pitkiksi jaksoiksi. Missä lasta nukuttaisi? Harkitsen matkasängyn ostoa. Mutta meneekö heti pieneksi? Kannattaisiko sittenkin ostaa iso pinnasänky? Tosin sitä joutuisi kokoamaan ja purkamaan jatkuvasti. Jos tavalliseen lastensänkyyn laittaisi niin luulen että menee yöt liian levottomiksi. Vieras paikka ja isojen tyttöjen sänky. Ei ehkä hyvä ajatus. Millaisia kokemuksia teillä?

Kommentit (8)

tykkään, että se on parempi kuin pinnasänky, ei yöllä työnnä unissaan jalkoja/käsiä pinnojen väliin. ei pääse kiipeämään pois, helppo pitää puhtaana, imuroida ja pyyhkiä kostealla... kaikinpuolin tosi kiva.siirtyy sitten seuraavaksi jatkettavaan " normaaliin" lasten sänkyyn.

Meillä 95-senttinen mahtuu ihan reilusti sinne. Jostain luin että monissa painoraja ois 15 kiloa, mutta jos pohja on lähellä maata niin muutama ylikilo tuskin haittaa (meillä 2,5-vuotias on alle 14 kiloa).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kiipeilee pois matkasängystä, mutta on kyllä oppinut jo pinnasängystäkin pois, mutta jos ei ole kiipeilijä niin sitten kai voi vielä nukkua :)

vielä ainakin vuoden verran. Kannattaa siis sitten se ostaa. Ostaisin kyllä mielelläni käytetyn, mutta niitä ei näytä kovin paljon myynnissä olevan. Ainakaan täällä Tampereen seudulla. Voisin myös vuokrata, mutta MLL:llä on vain yksi sänky ja sekin seur. loman ajaksi jo vuokrattu. Kiitos kommentista!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat