Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (7)

Raastan perunaa, porkkanaa, lanttua, mukulaselleriä, maustan suolalla, pippurilla, paprikajauheella ja jos viitsin, laitan vielä sekaan erikseen paistettuja sipulipaloja. ekoitan eineet ja sidon mössön munamaidolla (saa olla aika vähän) ja juustoraasteella.



Paistan tätä mössöä MIEDOLLA lämmöllä oikeassa voissa syvässä pikkuohukaispannussa yhteensä 10 minuuttia per puoli. Sitten juurekset ovat kypsiä.



Tarkkaa ohjetta mulla ei ole antaa, teen itse aina vapaalla kädellä ja jos jotain ainesta ei ole, se jääpois. Oikeastaan vain juusto on välttämätön.



Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Linssi-porkkanapihvit



vajaa 2 dl punaisia linssejä

1 iso porkkana

1 iso sipuli

2 valkosip. kynttä

oliiviöljyä

1/2 dl soijarouhetta

2 kananmunaa

n. 2 cm pala tuoretta inkivääriä raasteena

suolaa

korianteria

harissaa (tulista chilitahnaa, saa etnolasta)



Keitä linssit kypsiksi ja valuta. Silppua sipuli ja valkosipuli,

kuullota öljytilkassa. Lisää porkkana raasteena ja anna pehmetä

miedolla lämmöllä jonkin aikaa.



Sekoita kananmunat, sipuli-porkkanaseos ja mausteet linssien joukkoon.

Lisää soijarouhe ja anna turvota noin vartin verran. Soijarouheen

määrällä voi säädellä taikinan vetisyyttä.



Paista runsaahkossa öljyssä nostellen lusikalla kekoja paistinpannulle.

Anna kypsyä kunnolla toiselta puolelta ennen kääntämistä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat