Vierailija

Tuo liitto ei tule kestämään pitkään Bratt Pitt ottaa lapsensa kainaloon ja lähtee pian kävelemään tai ainakin toivon niin.

Kommentit (9)

Angelina Jolien kerrotaan laiminlyövän biologista tytärtään Shiloh Nouvellea. Brad Pitt on lehtitietojen mukaan todella masentunut puolisonsa käytöksestä.Pariskunnan ystävät ovat kertoneet, että Angelina keskittää kaiken huomionsa adoptiolapsiinsa Maddoxiin, 5, Paxiin, 3, ja Zaharaan, 2.

- Angie ei koskaan tuudita Shilohia uneen eikä syötä häntä. Brad joutuu heräämään keskellä yötä pitämään pikkutytöstä huolta, parin lähipiiristä kerrotaan Life and Style -lehden mukaan.

- Angie ei vaihda Shilohin vaippoja eikä ota häntä syliin, kun hän itkee. Kerran Shiloh sai raivokohtauksen, ja Angelina käski Bradia hiljentämään hänet.

Angelina haluaisi adoptoida lisää lapsia. Pitt on kuitenkin pyytänyt avovaimoaan keskittymään nykyiseen perheeseensä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

niin silti aika iso perhe tullut lyhyessä ajassa ja Angelina haluaa lisää adoptoida. Tosin en voi uskoa, että miksi häntä ei " kiinnostaisi! hoitaa omaa lastaan, koska onhan äidin ja lapsen välillä erityinen side.

Muuten ihan uskomaton kuvio. Voi jättää pahat jäljet lapseen.Sitä se teettää kun lapsia voi ostaa kuin karjaa. Mukaan tulee kaikenmaailman maailmanpelastajaa, jolta on todellisuudentaju hämärtynyt.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat