Vierailija

vauvallani (4 kk) on kova ruokahalu. johtuukohan se mahdollisesti lämpimistä ilmoista vai alkaako maito olla liian " laihaa" pitämään nälkää poissa?Kommentit (17)

haittaako sitten että päiväunet jäävät kovin lyhyiksi kestoltaan? vauva vaikuttaa vähän itkuiselta kun ennen niin pitkät päikkärit ovat vaihtuneet lyhyempiin jaksoihin?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Päiväunet lyhyitä pätkiä ja 2 tunnin lenkkikin on mahdoton, koska puolet matkasta itketään.Mielestäni tähän nälkään on syynä vauvan iso koko. Painaa yli 10kg eikä soseita mene juuri yhtään. Ikää n.6kk vauvalla.

alkoi vain huolestuttaa kun voimme lähteä lenkillekin vain tunniksi kerrallaan. muuten vauvalle näet tulee nälkä kesken lenkin ja se on huutoa se!

Meillä kyse oli allergiasta eikä nälästä. Vauva koki vatsan möyryämisen nälkänä. Ja toisaalta lohdutti vatsakipujaan imemällä. Minkälaista vauvan uloste on? Onko vihreää ja vaahtoista? Minkälainen iho on? Onko suvussa allergioita?

Ja puppua tuo että maito ei riitä ravinnoksi jos vauva on tunnin välein rinnalla.Lasten syöntirytmi on yksilöllinen. Toiset ovat ns. napostelijoita, eli ottavat pieniä huikkia usein. Toiset taas nauttivat jättiannoksen ja välissä useita tunteja syömättä.Itsellä kaksi lasta: toinen roikkui rinnalla tunnin välein (paitsi öisin) puolivuotiaaksi. Nyt syö kiinteitä ja syöntivälit nippa nappa kaksi tuntia. Toinen lapsista taas syö alusta asti noin neljän tunnin välein ja rintaa joutui melkein tuputtamaan. Ja hyvin kasvoivat molemmat.MOLEMPIA lapsiani siis täysimetin 6kk.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat