Vierailija

Ei kovin pitkiä lentoja, lapset eivät tule mukaan, mutta en halua heille liian pitkää eroa vanhemmistaan. Lokakuun aikaan olisi tarkoitus lähteä - mikä matkakohde olisi hyvä? Mielellään sellainen jossa puhutaan englantia, ei suomea ;)

Kommentit (17)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Iloisia paikkoja, osataan englantia. Tai sitten Berliini. Lämmitys taloissa...Dublinissa on kosteaa ja kylmää aina. Muuten mahtava paikka.

aika monessa kohteessa voi olla jo koleaa, mutta jos lämpö merkitsee, niin ehkä sittenkin Barcelona tai Rooma. Niihin taitaa molempiin lentää nelisen tuntia, kun taas Berliiniin, Krakovaan ja Prahaan pääsee parissa tunnissa.Barcelonassa on muutama tosi hieno museo, mm Mirolle omistettu, arkkitehtuurisia elämyksiä on joka puolella kaupunkia ja se Gaudi-puisto on ihan must. Meri tuo oman viehätyksensä kaupunkikuvaan ja se goottilainen kaupunginosa on ihanan tunnelmallinen.Rooma taas on yhtä nähtävyyttä koko kaupunki.

Näitä täytyy miettiä, ehdottomasti! Tätä lyhyttä kaupunkilomaa voisi pitää puolittain häämatkana ja olen tietysti innoissani, ensimmäistä kertaa lasten syntymän jälkeen lähdetään kahdestaan minnekään.. Kiitos :)ap

Ehdottomasti haluamme kulttuuria, siksi mietimme Ateenaa, mutta hirveän halvalla ei pääse ja lennot aika pitkiä. Lämmintä saisi olla, tietysti kun lomalle lähdetään :) Rantalomasta emme niin välitä, mutta jotain kivaa tekemistä saisi olla.

Teimme sinne nopeasti päätetyn häämatkan muutama vuosi sitten. Ei oltaisi ehkä ikinä älytty valita kohdetta, ellei matkatoimiston valikoima olisi ollut niin loppuunmyyty.

Suositeltiin miehen työkaverillekin ja olivat tyytyväisiä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat