Vierailija

Aloin tässä miettimään hetken, mistä tämä outo piittaamattomuus oikein tulee? Järkytyin kun tajusin, että illat ja viikonloput hujahtavat käsistä netissä istuessa/ koneella työskennellessä; ei tule lähdettyä lenkille, ei käytyä suihkussa kuin muutaman kerran viikossa, ei meikattua tai hiuksille tehtyä mitään, ei syötyä terveellisesti; korvaan usein aterioita suklaalevyllä tai jätän kokonaan syömättä. Ei jaksaisi siivota, pyykätä, tiskata, mitään.Iltaisin töiden jälkeen väsyttää, mutta ei silti tule mentyä ajoissa nukkumaan; telkkaria joskus katson tai sitten vain istun koneella tai luen kirjoja. Ylikiloja on kertynyt jonkun verran muttei nyt kohtuuttomasti kuitenkaan, pieni kiinteytyminen on käynyt mielessä mutta en saa aikaiseksi lähteä tai tehdä. Työni teen hyvin, harrastusteni suhteen olen aktiivinen, tapaan ystäviä paljon, mutta kotonaoloaikana tuntuu että tekee mieli vain vetäytyä muihin maailmoihin. En tiedä mistä tämä johtuu, ei tunnu masentuneelta, jotenkin vain tuntuu että nauttii eniten siitä kun saa vain olla eikä tarvitse olla mistään vastuussa. Tekisi mieli olla aktiivinen ja energinen myös vapaa-aikanaan, näyttää hyvältä ja huolehtia kodistaan. Silti ei vain jotenkin saa langanpäästä kiinni, itsekuria ei jaksa tavoitella.Hyviä vinkkejä, miten saisin muutoksen aikaan? Alkaa huolestuttamaan.

Kommentit (4)

Olenkin nyt ihan tarkoituksella pitänyt tietokonetta kiinni koko ajan, ellen ole tekemässä jotain järkevää (kuten tarkastamassa emailia tai pankkiasioita) ja tuntuu että sittenkään ei tule tehtyä mitään järkevää, vaan sitä haahuilee ympäri asuntoa miettien, mitähän sitä tekisi...ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mökillämme tuli leivottua kahtena päivänä peräkkäin kun ei päässyt nettiin. Vieraita kutsun säännöllisin väliajoin että saisin siivottua.

Jos ei ole mitään erikoista ohjelmaa päiväksi niin jonkinlainen " tylsyys" iskee. Olenkin sitä mieltä etten viihdy pitemmän päälle kotiäitinä ja syksyllä duuni jo kutsuu. Mieskin on sanonut, että töihin paluu tekee minulle taatusti hyvää.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat