Vierailija

mulla nyt 19plus4 ja kivuttomia supistuksia tulee noin kymmenkunta päivässä näin iltasella. päivällä ei oikeastaan ollenkaan.. teen istumatyötä. huomenna pitää soittaa neuvolaan ja katsoa mitä tehdään.. tänään töissä huomasin alaselän jotenkin väsyneen, ei kai mitään vakavaa nämä supparit?

Kommentit (9)

sydänääniä kuunneltiin viimeksi puolitoista viikkoa sitten neuvolassa. kaikki ok ja vauva liikkuu koko ajan.. selkäkivun LUULISIN tulevan 8h töissä istumisesta ja sitten virkkaamisesta siinä samalla... tai en kyllä tiedä.

paremmin. Ne eivät ole vaarallisia, vaikka kaikki av-mammat valittavatkin niistä neuvolassa ja ovat jo rv 14 sairauslomalla niiden takia. Sitten valitellaan, kun raskaus kestää 42+ viikkoja, kun löhötään koko raskausaika " supistusten" vuoksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tarkoitus ei ole pelotella alkuperäistä, mutta myös kivuttomat supistukset voivat avata kohdunsuuta ja lyhentää kohdunkaulaa, varsinkin jos niitä on paljon.Sinä, joka kirjoitit, että supistuksista ollaan turhaan huolissaan saisit hävetä! Joka vuosi syntyy keskosia ennenaikaisesti ' harjoitustussupistusten' vuoksi.Yleensä kivuttomat harjoitussupistukset eivät aiheuta mitään ja kuuluvat asiaan, mutta kannattaa tarkistaa tilanne. Jos mitään ei ole tapahtunut ei tarvitse huolehtia. Ja jos supistukset jotain ovat tehneetkin niin levon avulla ne tilanne usein rauhoittuu. Tsemppiä ap:lle!t. keskosen äiti

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat