Vierailija

lapsia joiden äidit juovat kaljaa. näin kaupassa naisen jolla oli ilmeisesti vastasyntynyt siinä kärryjen istuimessa.. vauva alkoi kassalla itkeä surkeasti ja äiti vaa nostaa mäyräkoirat kärryyn ja sitten vasta pitkän matkaa mentyä kääntyy vauvan puoleen. taisi illan tullen unohtaa että lapsi on olemassa kun mäyrien kimppuun pääsi!

säälittää.

Kommentit (8)

Toi sun viimesin viesti sai minut niin raivon partaalle! Sano hyvä ihminen ketä se vahingoittaa jos äiti ottaa illan vapaata??

Lapsi on hoidossa turvallisen aikuisen kanssa, joka vielä mielellään hoitaa. isä ei ole edes mikään hoitaja vaan vanhempi siinä missä äitikin! Eli voi muuten tasan hoitaa aivan samalaa tavalla kuin äitikin.

Isovanhemmat myös hoitavat hyvin mielellään.

Taitaa sinua ottaa päähän kun kaikkien elämä ei ole kotona olemista, siivoamista, ruoan laittoa vaan uskaltavat myös muutaman kerran vuodessa lähteä kunnolla ulos...

En haluaisi vaihtaa kanssasi paikkaa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ymmärrän jos juhlissa esim häissä ottaa lasillisen vettä väkevämpää mutta " juhla" ja vkl juominen hirvittää! onko elämä niin kamalaa että pitää pää vetää täyteen, onko vkl joku juhlan aihe? mielestäni ei! samanlaisia päiviä kuin muutkin vaikka yleensä töistä vapaa. ei hanki niitä lapsia ennenku on vkl juhlat juhlittu, siinä ratkaisu. äiditkin ovat ihmisiä mutta se ei tarkoita että voisivat sysätä vastuun hoitajalle tms. kun itsellä tälli katkolla! AP

joiden äiti juo joskus kaljaa?? Ei voi olla totta! Mistäpäs tiedät mihin tarkoitukseen nekin oli ostettu?

okei, aika pieneltä lapsi kuulosti, mutta tunnut olevan sitä kastia, että äiti on vain äiti eikä ihminen ollenkaan...

Nyt tule ja hae oma lapseni pois ja vähän äkkiä, sillä olin viikonlopun ystäväni luona ja juhlimme perjantaina, sekä lauantaina aivan kamalaa!

Ja ihan kunnolla otettiin, minä huono äiti kehtasin hylätä lapseni isänsä kanssa viikonlopuksi!

mies se semmonen jolle kaljat valmiix ostetaan? menee nyt vaimo pienen kanssa kaljaostoksille, hyi. mieheni ei muuten juo myöskään:) onnellinen siitä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat