Seuraa 

Olen tosi huono tutkimaan ravintosisältöjä, mutta onko joku perehtynyt näihin? Mikä olisi paras vaihtoehto kun nyt puuron syönti aamulla stoppasi ja en meinaa pakottaakkaan kotona, tarhassa sitten syövät.

Kommentit (8)

quakers ruis- sekä kauramurot. Jotain 13-14% kuitua. Talkmurot vie kyllä voiton kaikessa!Kiinnittäkääpä muuten huomiota myös suolan määrään. Muistaakseni riisimuroissa on enemmän suolaa kun normaaleissa perussipseissä. Uskomatonta mutta totta...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olen tosiaan tutkiskellut tuoteselosteita, ja Talk murut taitaa olla parhaita. Kotimaisia, vähäsuolaisia, ja muistaakseni niissä ei ole sokeria lainkaan. Useissa muroissa sokeria on aivan liikaa (vaikka eivät sokerihuurrettuja olisikaan).

Uusimmassa Kuntoplus -lehdessä oli muuten vertailu aamiaismuroista.

Paras oli All Bran plus. Sitä syön itse, välillä myös lapset.

Esim.Fitness muroissa taas on aika paljon sokeria ja suht alhainen kuitupitoisuus. Corn Flakesista ei myöskään ollut hyvää sanottavaa (tosi vähän kuitus&proteiinia, ei tee kylläiseksi)

Weetaflakes ja kauratyynyt pärjäsivät testissä hyvin.Niin, ja Talk muruja ei ollut vertailussa (taitavat olla muutenkin monille tuntematon tuote)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat