Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tänään tarkistettiin asuntolainan korko (12kk euribor). Tuli sitten 250eur/kk lisää maksettavaa. Miehen työpaikalla alkaa kohta yt-neuvottelut. Olisko palstalaisilla mitään hyviä säästövinkkejä?Hesari lopetettiin tänään ja kaikki ulkona syömiset jätetään ainakin toistaiseksi väliin. Löytyykö muita ideoita?

ps. varoittivat pankissa, että vuoden päästä tulee taas lisää maksettavaa. Ihan kiva kun nyt varoittavat kun ollaan jo " kusessa" . Kun otettiin laina niin pankissa vaan sanottiin, että ei ne korot nouse kun ollaan EU:ssa.

Kommentit (9)

Valitettavasti totisinta totta. )-:Ollaan eletty aika leveästi, joten me voidaan aika helposti saada tuo 250eur säästö kokoon kun vähän muutetaan elämistapaa. Toisen tulot kun lähtee niin se kyllä vaikuttaa jo jonkin verran, mutta onneksi liitosta saa melkein 1.5 vuotta korotettua päivärahaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

miettikää mitä todella tarvitsette.. vähentäkää autoilua jos mahdollista (onko auto teille välttämättömyys vai ylellisyys) jne. Kaikesta selviää kyllä. t. kahden opiskelijan + kahden lapsen perhe

Otettiin reilu viikko ennen korontarkistusta muutos 3 vuoden kiinteään korkoon. Kas kummaa, koron tarkistuspäivänä olisi euribor 12kk + marginaali ollut jo 0,2% korkeampi kuin tuo kiinteä korko. Nyt voidaan 3 vuotta porskuttaa samalla korolla - ja varmasti euribor nousee nuo 3 vuotta.Ei kenellekään ei muuten pankki sano, että korot ei nouse ollenkaan. Kuuntelisitte tarkasti lainanottotilanteessa niin ei tulisi yllätyksiä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat