Vierailija

Mielenkiinnosta kyselen.. miten se sujuu käytännössä? Kuinka lapset malttavat nukahtaa, kun molemmat samassa huoneessa?



Meillä kokeillaan nyt sitä, että 4v. ja 2v. sisarukset siirrettiin samaan huoneeseen nukkumaan. Illat ovat vaan vähän levottomia, aikaisemmin nukahtivat paremmin (kun siis nukkuivat eri huoneissa).



Kommentit (9)

Positiivisia viestejä... ehkä emme siis lannistu, vaan pidämme heitä sinnikkäästi samassa huoneessa. Olisi pitänyt laittaa jo aiemmin, mutta esikoinen ollut niin huono nukkuja että pelättiin että kuopus herää hänen huuteluihin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nuorempikin pysyi hyvin sängyssä, mutta jos samaan aikaan yritettiin laittaa nukkumaan niin meni leikiksi ja hihittelyksi :) Nyt ikää 4v ja 6v ja menevät yhtä aikaa nukkumaan, ovat siis edelleen samassa huoneessa. Saattavat hetken jutella tms. mutta rauhoittuvat nopeasti kun kukaan ei mene väliin. Ihan hyvin toiminut ainakin meillä. Alkuun vain vaatii vähän hiomista, mikä tapa toimii parhaiten.


Lapset nyt 6- ja 3-vuotiaat. Ihan hyvin sujuu. Iltasatu luetaan olohuoneessa jonka jälkeen molemmat menevät omiin sänkyihinsä nukahtamaan. Yleensä ei ole mitään erikoista, nukahtavat vain.



Tyttö 6v ja poika kohta 5v. Erittäin levotonta ensinalkuun. Nukkuminen meni riehumiseksi... ostimme kerrossängyn ja tilanne rauhottui huomattavasti (eivät nähneet enään toisiaan).

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat