Vierailija

Millainen ryhmä hoitajallanne on? Oletko tyytyväinen?Meillä 2-v tyttö aloitti kesäkuun alussa pphoitajalla ja ryhmä eli koko kesän, mutta on nyt vakiintunut. Siinä on meidän tytön lisäksi 2 alle vuoden ikäistä (loppuvuodesta-07 syntynyttä) tyttöä ja 5-v poika. Lisäksi 10 pvä/kk 4v poika.Ajattelin aluksi, että ryhmä on mahdoton; hoitajan aika menee vauvoille ja 5v pojan & meidän tytön leikit ei millään kohtaa. Nyt näyttää kuitenkin, että tuo hoitaja on ihan IHME. Siis saa kaikki lapset hoidettua juuri ikätason mukaan. Keksii lähes päivittäin hienoja leikkejä, joita 2v, 4v ja 5v leikkivät kolmisin tyytyväisinä. Lisäksi tyttö on oppinut siellä ison määrän ihania loruleikkejä ja kaiken tämän päälle pienten äitit ja isät kuuluvat olevan enemmän kuin tyytyväisiä hoitoon.

Eli mietin vaan, onko muilla näin hassuja ryhmiä ja onko ihan yleistä, että hoitaja saa klaarattua hommat noin upeasti?

Kommentit (4)

Vaikka kuinka hoitaisi homman hyvin, niin viisi alle kouluikäistä yhtä aikaa perhepäivähoitajalla on lainvastainen järjestely. Puolikas saa olla vain eskarilainen. Itse nostaisin tuosta metelin.

Meillä taas on ihan pieni (vuosi) ja hoitajalla on kolme muutakin alle 3-vuotiasta. Ja hyvin se tuntuu päivä menevän. Rutiinilla menee nuo pienet ja kyllähän se pitkä ammattikokemus näkyy.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nuorin on poika 1v6kk, meidän tyttö on 1v10kk siten on tyttö 2v6kk ja tyttö 4v. Välillä joukossa pyörii iltapäivisin hoitajan alaluokilla olevia lapsenlapsia. Meillä on ihana, kokenut konkarihoitaja, josta lapset ja vanhemmat tykkäävät kovasti.

noin montaa! Tai sitten tuo 4v. pitäisi olla vain iltapäivisin, kun joku muu lapsi on haettu. MIelestäni ikäjakauma ei kuulosta mahdottomalta, mutta tuo lapsiluku on aika haasteellinen :/ Ehkäpä hoitajalla ei ole omia lapsia kotona enää, joten aikaa ja energiaa riittää noin ison lauman paimentamiseen...t. toinen pph ja 3 omaa lasta + 3 vierasta lasta (ryhmässä siis oma lapsi ja 3 hoitolasta)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat