Vierailija

mennään sitten, nico-petteri! en oikeesti siis tiedä oli se nyt niko koolla vai ceellä, ja nimikin on sinänsä ihan nätti, mutta reaktio vähän sama kuin jos joku ilmoittaa olevansa porvoosta:D taidan palstailla liikaa?;)

Kommentit (11)

kaikki ei aina konkreettisesti ja kirjaimellisesti ole sitä miltä kuulostaa. en myöskään oikeasti meinannut menettää henkeäni, vaikka olinkin " kuolla nauruun" ...

reimateceistä on täällä heitetty asiallista ja vähemmän asiallista juttua vuosikausia, ja se on kyllä ihan jo käsite. Kaikki lukusat " mun pojan nimeksi tulee reima-tek virtanen" ja " kuinka saada kaksivuotias Reimatec tottelemaan" ja " miten lapsesta tulee täysipainonen ihminen kun sitä 5-vuotiaaksi kantoliinassa reimoihin pukeutuneena imetetään" jne. Kuinkakohan monta kommenttia av:n historiassa on koskenut reimatekkejä...Terv. itsekin kantoliinailija ja taaperoimettäjä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

niinkuin ei mitään vikaa porvoossa asumisessakaan, mutta kun täällä vähän väliä ollaan " porvoosta" , niin se mielleyhtymä saa aikaan sen reaktion:)

-AP

katsos kun täällä ei valitettavasti pysty näkemään mitä joku toinen kirjottaa samaan aikaan niin voi tulla toistoa ja päällekkäisyyttä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat