Seuraa 

Käytän kuohukermaa, tomusokeria ja Tupperin pursotinta ja koristelusta tulee mielestäni kamala. Jos vatkaa liian vähän, kerma ei pysy muodossaan, mutta kun vatkaa siitä hiukankin pidempään lopputulos on epätasainen. Vai onko Tupperin pursotin vaan huono?

Kommentit (5)

Parhaan tuloksen saat kunnon metallisilla pursottimilla. Ja tyllän päät pitää olla suorat ja terävät. Ja todellakin jos kermaa vatkaa liikaa niin ei tule tasaista. Joten kannattaa jättä hiukan vajaaksi se vatkaus mut ei kummiskaan liian löysäksi.

Kannattaa käyttää vispikermaa ja jos varman päälle haluaa " pelata" , niin floravispiä. Floravipi on kasvirasvaa sisältävää, kestää paremmin käsitellä eikä vatkaudu helposti yli. Mutta siinä taas ei ole " oikean" kerman makua, eli on ihan makuasia kumpaa käyttää.Ja kerman täytyy olla ihan kylmää, välineet puhtaita ja kuivia.

Kerma on silloin valmista pursotettavaksi, kun kääntää esim. vatkauskulhoa, eikä kerma sieltä enää valu.Ja tosiaan nuo metalliset tyllat ovat parempia!

Sekä kannattaa olla pursotuksessa aika " rivakka" , ettei kermapussi lämpene käsissä, jolloin se muuttuu rakeilevaksi ja huonon näköiseksi.

Toivottavasti oli jotain apua :)T. Ulla

http://www.fantasia.vuodatus.net/

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

on että ensin vatkaa 2dl ranskankermaa(sitä 12%:sta) ja desi tomusokeria,tästä ei mitään hirmu kuohkeata tule,sit vatkaa kermaa 4dl,maustaa sen 2tl vaniljasokeria ja sit yhdistää noi vaahdot keskenään,tää ainaki toimii mulla....

kermavaahdon joukkoon maitorahkaa-tulee maukas, ei liian äklö ja pursottuu hyvin ja pysyy helteelläkin paremmin kakun päällä kuin pelkkä kerma*miten niin perheemme pääosin kesälapsia* ;D

taivaallista tulee myös jos vatkaa kerman ja lisää joukkoon rahkaa/mascarponejuustoa sekä sulatettua valkosuklaata_suosittelen!

kertakäyttöisiä pursotin pusseja (saa isommista marketeista) ja kunnon metallista tyllaa. Hittoon kaikki tuppewaret =). Keittiötarvikeliikkeestä/kokkipuodista kunnon tyllat ja hyvä tulee.Tipy

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat