Vierailija

988341 Etuovi

Kommentit (5)

Hinta on kyllä musta liikaa, kun neliöhinta nousee 2426 Euroon ja vielä kaksitasoisessa (portaat vie neliöitä). Kunto vaikuttaisi sellaiselta mediumilta eli keittiö uusittu ja tyylikäs, mutta vessa ja kylppäri alkuperäistä.Jos etsisin kolmiota, olisin kiinnostunut, mutta hinnasta pitäisi kyllä saada pois aikalailla. Hain huvikseni rivarikolmioita TAmpereelta ja pienemmällä pyynnillä löytyisi esim. Linnainmaalta 2000 rakennettuja. Tietysti Messukylä on lähempänä keskustaa, mutta toisaalta 86->00 on aika iso ero. Ja tälläinen näytti ihan kivalta, vaikka tietysti noi neliöt on aika vähän neliöön: 962993Varpu

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

aluetta. Hieman kallis mielestäni kolmioksi. Mutta eniten tuossa itseä mietittyäisi kun on aika ison ja vilkkaasti liikennöidyn tien varressa.

Mutta: piha ja pohja eivät vaikuta ollenkaan toimivilta. Messukylä on kivaa (ja kallista) aluetta, mutta tuon sijainti vilkkaan tien varressa ei ole kovin hyvä. Ja hintapyyntö on liian kova mielestäni.Tässä olisi lapsiystävällisempi vaihtoehto ihan naapurista Viialasta: 984367 tai 792075.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat