Vierailija

pitääkö teidän lampi kamalaa surinaa? Meidän lammesta ei kuulu mitään ankkojen ääniä vaikka ilmeisesti pitäisi kuulua, kamala surina vaan kun lampi pyörii, kuuluuko siitä tulla ääntä?kyselen koska ostin kirpparilta joten en tiedä mitä ääniä on uutena pitänytPirun hauska peli muuten, niin 3- kuin 6 vuotiaskin tykkäävät pelata sitä ja nuorempi jaksaa keskittyäkkin kun ei kestä kauan

Kommentit (3)

kaakattavatko ne ankat kovaäänisesti? pohjassa olevan kaiuttimen päälle oli laitettu teippiä vaimentamaan ääntä muttei sieltä kuulu mitään, olisikos sitten entisellä omistajalla mennyt hermot kaakatukseen ja ottanut pois sieltä se kokonaan?!Mutta kuuluuko teillä sellaista kovaa huminaa siitä kun lampi pyörii? Olisi vaikka aivan äänetön koko peli niin olisi kaikkein parhain, kerran ei ankatkaan kaakatauskaltaiskohan sen avata ja katsoa että miksi pitää sellaista huminaa ja miksi ankat ei kaakata, saattaa olla että sieltä on joku johto nyppästy pois kun hermot on vanhemmilla menneet =)

Kuuluu kait myös jotain muutakin.. Käy vaihtamassa.Ostettiin ko. peli pojalle, kun oli jotain 3v. Ei puhettakaan, että sitä. pelattiin, kun ankat oli niin kovaäänisiä! Nyt jo kaksi tyttöä myöhemmin kummastelleet peliä, mutta eivät pelänneet. Taitaa tytöt olla rohkeampia ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat