Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Eli tietääkö kukaan, miten nyt tulisi toimia?Eräs mies ajoi autollaan automme nokan ryttyyn. Myönsi teon (suullisesti) ja paikalla oli todistajia. Kauhea kiireen ja ruuhkan takia emme tehneet kirjallista lausuntoa (okei, nyt opimme kantapään kautta), mutta kuvasimme tapahtuneen jne.Teimme vahingosta ilmoituksen vakuutusyhtiölle, mutta mies kiistikin teon. Hänen vakuutusyhtiönsä tuli tarkastamaan automme kahteen kertaan, heille lähetettiin kuvat sekä todistajien lausunnot jne. Mutta yllätys, yllätys että miehen vakuutusyhtiö antoi kieltävän päätöksen; korvauksia ei tule, sillä mies ei myöntänyt tekoa eikä ole muka tarpeeksi todisteita!!! :OSen jälkeen teimme ilmoituksen omaan vakuutusyhtiöön, joa lähti ns. kinaamaan asiasta tämän miehen vakuutusyhtiön kanssa. Siltikin tuli kielteinen päätös.Teimme lopulta valituksen liikennevahinkolautakunnalle (yli vuosi sitten), ja NYT sieltä tuli päätös; yksimielinen päätös, jonka mukaan mies on aiheuttanut autollaan vahingon (tapahtumaan todistaa riittävästi kuvat, joissa näkyy että miehen auto on aiheuttanut vahingon, sekö todistajien lausunnot), ja tätä päätöstä ei enää muuteta (eli miehellä ei ole enää valitusoikeutta).Mutta, lopussa luki etteivät he voi määritellä mitään korvaussummaa miehelle, sillä heillä ei ole tiedossa sen summaa (mitä vahinkoa aiheutui, minkä verran sen korjaus siis maksaa).Eli kuinka nyt toimitaan?

Viedäänkö auto huoltoon, jossa he arvioivat tulevan remontin summan (ryttyä ei siis ole koskaan korjattu), josta he sitten ilmoittavat sinne liikennevahinkolautakunnalle?

Vai miten tässä toimitaan? Onko kenelläkään tietoa? Kokemusta?Kyllä NIIN on ollut kyrsä otikossa tiettyä vakuutusyhtiötä kohtaan (tämän miehen), kun eväsivat koko ajan korvausanomuksen, vaikka mies automme runnoi.

Nyt opimme; AINA se kirjallinen lausunto vahingon aiheuttajalta, tai muussa tapauksessa poliisi paikalle. Vaikka olisi kuinka kiire.

Tässäkin hommassa meni nimittäin yli 1,5 vuotta selvittelyssä...

Kommentit (2)

Kaikissa kolhuissa mitä olen ollut niin heti kun mahdollista niin vastapuolen vakuutusyhtiön vahinkoarvioijalle autoa näyttämään.Voit tehdä tuosta rikosilmoituksen, jolloin tyyppi saisi opetuksen takinkäännöstään. Tod näk kanta muuttuisi heti ja siinäpä ois äijälle selitettävää vakuutusyhtiölle kun on valehdellut heille.

Todennäköisesti saat viedä autosi suoraan korjaamolle jos kerran tarkastettukin on jo. Mutta noin periaatetasolla Liikennevahinkolautakunnan ratkaisut on SUOSITUKSIA, joita vakuutusyhtiön ei ole pakko noudattaa. Tosin äärimmäisen harvoin niitä jätetään noudattamatta.Mielenkiinnosta kysyn, mikä vakuutusyhtiö kyseessä?Ymmärräthän silti ap, että nämä on tosi hankalia asioita, jos on ainoastaan sana sanaa vastaan. Tosin asia on eri jos teillä on ollut todistajia tms. Mutta hyvä että lopulta oikeus voitti.T: Korvausneuvoja

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat