Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Kerran silloin muutama vuosi sitten tällaisen tein ja tuli niin hymyyn suun saavia ajatuskulkuja, että kun toinen visa tuli päätökseen ajattelin vielä toisenkin heittää ennenkuin taas pidän taukoa:) Nimistä lauseita tehdessä, kun usein tulee vastaan sellaisia nimiä, joita ei muuten olisi tullut hakeneeksi.Nyt siis lähdetään vain siitä, että haetaan virkettä, joka on joko puhekielinen tahi sitten ei. Vähintään kolme nimeä eli sanaa on tässä paketissa....voipi toki olla enemmänkin.Sellaisen vinkin heitän vielä alkuun, että tämä virke on ihan aiheeseen sopiva;)Onnea kisaan ja anteeksi, kun heti pukkaan pari perätysten!

Kommentit (23)

Nimet - kiva visateema!Oijoi kun tulee ihan vanhat ajat susta Tius mieleen. Itsekin pidin silloin sen Robin Hood-lausevisan " Sain sinne kelpo jousia" jonka joku nokkelikko ratkaisi. Tulee mieleen äitiysloma, vauvantuoksu ja te kaikki joiden varassa jotkut sudenhetket kestin ;' o) *hempeilee, eikä syyttä*Mutta nyt mentävä duunia päin!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nimet-teemapäivä oli mun tykö viime kesä ku oli :)Nii' in.. nimipäivä järjestettiin meillä.. No nää lauseet nyt ei taida oikein todennäköisiä voittolauseita olla :)

mainio 714/5

jalo 2515/3

kisa 2n

netti 4n

neiti 1n

mietti 4mPaljastatko Tius, jos edes joku sananen tärppää... Nää lausevisat on melkoisen haasteikkaita...

Eli yhtä sanaa lukuunottamatta löytyneet ovat jo oikeat. Heitetäänpä vielä tällainen eka kirjainten vinkki:

E

U

V

S

N

JJa ei kun koklaamaan:)Nämä lausevisat on tosiaan vähän eri sarjaa, mutta sinänsä hauskoja nekin, kun itsestäni ainakin jänskää kokeilla millaisia juttuja saa nimistä aikaan:)

;) Ontuvaa poljentoa?Kun (6/4)

Etsi (1/13)

I (11/1)

Ja (4n)

Visa (1121/2)

A (56/22)

Sa (4/2)

Atta (6/3)

A (56/22)

Uusi (1n)

Alias (6m)

Su (7/21)

Om (4m)

En (3/1)

Ni (1/12)

Me (1n, 200l)

T (4/1)

Si (12/14)

V (4m)

Ulle (3/10)

Pusa (1m)

A (56/22)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat