Vierailija

Kommentit (19)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kerropa miten sä osoitat kiinnostusta jollekin naiselle? Jos esim olet kiinnostunut josta kusta josta et tiedä onko hän lesbo vai ei?

Tätä olen monesti kysellyt täällä muttei kukaan ole vastaillut.

ja kuulostaa mieheltä, siis vaatteet, puhetyyli, korut/koruttomuus, meikittömyys, joillain voisin vaikka vannoa että kasvaa melkeinpä partaa

En ole ikinä iskenyt naista, koska olen ollut saman naisen kanssa aina ja se alkoi sattumalta. Kyllä kai sen huomaa onko joku kiinnostunut jos sille vaikka flirttailee?! samalla tavalla ku heterotkin iskee toisiaan.

Vierailija

Kynitty tukka, usein vielä siili, Kontion kumpparit tai jotkut maiharit ja kesällä myös urheilusandaalit, maastokuosiset reisitaskuhousut, tuulitakki(vielä sellainen -80-90-lukujen tyylinen), jos silmälasit niin niissä sellaiset aurinkolasiläpät jotka vielä nostettu ylös, ruutupaita tai huppari, lippalakki jossa jonkun firman logo tai samanlainen pipo kuin merentutkija Jacques Gustolla aikoinaan ja sitä pipoa sitten pidetään Ville Haapasalon tyylin kaiken aikaa, jopa kesähelteellä ja sisällä, leveät hartiat tai laiha ja litteä kuin urkupilli, lompsii kuin tukijätkä ja istuu rennosti jalat levällään.

Heh, no oikeesti ei kaikki lesbot ole tuollaisia, vaikka tuollaisiakin on olemassa. Kaikkia lesboja ei ulkoisien ominaisuuksien perusteella erota muista naisista eikä kaikki ulkoisesti "pomminvarmoilta" näyttävät eli poikamaiset/androgyynit ole lesboja. Pitää osata tunnistaa ne pienet merkit, joista tulee tunne että tuo voisi olla naisiin päin. Miten sitten niitä merkkejä oppii tunnistamaan? Harjoittamalla muutenkin ihmistuntemusta ja olemalla herkkänä tuntosarvet koholla. Monilla homo-ja biseksuaaleilla ja varsinkin homoseksuaaleilla on jo ikään kuin koodattu sisälle sellainen taito tunnistaa toinen samassa veneessä oleva tai vähintään ainakin halu tunnistaa, koska se on jonkinlainen selviytymiskeino ja apuväline sille, että löytää kaltaisiaan ja ehkä saattaa estää joutumasta kiusatuksi ja ettei tulisi iskettyä heteroa tai ihastuttua heteroon. Hetero ei tarvitse tällaista keinoa tunnistaa toinen hetero ja siksi ainakin jotkut heistä ovat kiinnostuneita oppimaan taidon tunnistaa homoseksuaali, vaikka siitä ei olisi heille sanottavaa hyötyä(tosin heteronaiset voivat ehkä hyödyntää taitoa miesmarkkinoilla, jotta eivät tulisi ihastuneeksi homomieheen, mutta lesbon tunnistamisesta ei heille ole oikein hyötyä, se voi olla vain hupia/ajankuluketta jos ei ole muuta tekemistä, heteronaiset eivät yleensä halua suhteeseen toisen naisen kanssa).

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat