Vierailija

Haluaisimme tarjota lämpimän ruuan, jonka lisukkeeksi sopisi erilaisia salaatteja 2-3 kpl. Lisäksi tietysti laitan runsaan makean pöydän mutta sen siältö on oikeastaan jo selvillä. Eli siis vinkkejä kaipaisin ruuan ja salaattien suhteen.

Kommentit (7)

Rucolaa, minitomaatteja, lohta, kanakuutioita, fetaa, mozzarellaa, salaatinlehtiä, kurkkukuutioita, artisokansydämiä, oliiveja, kaprista, .....pari erilaista kastiketta, joista valita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kaikenlaista erilaista vaan paljon tarjolle, näyttävä ja mahdollisesti hyvähintainenkin ratkaisu! Kirsikkatomaatteja, kurkkua, sipulia, erilaisia salaatteja, liha/kala/kana-suikaleita, juustoja jne.!

oli ristiäissä ainakin voileipäkakkua joka meni kaupaksi ihan kokonaan... joten suosittelen! Sitten meillä oli tarjolla " leipäsiä" eli leikattiin tummaa ja vaaleaa paahtoleipää esim. yx leipä neljäksi nekiöksi ja sitten päälle valkosipuli tuorejuustua,tonnikalaa ja tilliä.. ihan suupaloja tuli.. tekin voisitte laittaa vastaavia ruuan ja salaatin vastapainoksi.. ja päällyksiähän voi keksiä erilaisia.. salaattivaihtoehdoksi kannaattaa laittaa jokin ihana pastasalaatti jos joku ei esim. syö lämmintä ruokaa...

uuniperunat ja kylmät kastikkeet kinkusta ja katkoista. Sit salaatti jossa hunajameloni, paprika, jäävuorisalaatti, kurkku ym., patongit, tuorejuustot, pesto-vuohenjuustopuustit, ja sit makeat tarjottavat.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat