Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Meillä on tarkoituksena hankkia pihaan sellainen vauvakeinumallia oleva pihakeinu, vastaava mitä näkee puistoissa (suht tilava, mustaa kumia tms.), vaan mistä tällaisen löytäisimme?Kaikki paikat ovat väärällään Plaston punaista ja vihreää muovista vauvakeinua, mutta kunnollista ulkokäyttöön sopivaa emme meinaa löytää mistään. Netin kauttakaan ei löydy muuta kuin Playdon keinu, joka sekään ei aivan vastaa mielikuvia. On lisäksi järjettömän kallis. Joten ystävät hyvät, neuvokaa ken tietää ;-)

Kommentit (8)

Meillä hyvin negatiivista kokemusta tästä. Lapsi keikahti useamman kerran sieltä ylösalaisin, jäi kerran onneksi roikkumaan nilkoista siihen hökötykseen ja muina kertoina saimme kopin. Lapsemme ei ole mitenkään erityisen vilkas, mutta mielestäni se malli on aika heppoinen ja saisi olla mittaisuhteiltaan ehkä syvempi. Ehkä jonkinlainen turvakaari auttaisi asiaa. Itse hankkisin nyt (jos olisi tarvetta) mielelläni tuon Lappsetin kalliimmankin vauvakeinun, voihan sen sitten aina vaikka laittaa myyntiin eteenpäin.


mutta kyllä nuo plaston muovikeinutkin kestää hyvin ja eihän niitäkään ole vain sisäkäyttöön tarkoitettu!!

Ja sen ajan kun lapsi on vielä pieni niin varmasti ajaa hyvin asiansa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Onpas Lappsetin keinulla hintaa.. Täytyy kuitenkin harkita. Täytyy myös katsoa tuo Ikean versio. Plaston keinut ovat mielestäni karmean värisiä hökötyksiä, lisäksi kevyitä ja heppoisia, heiluvat tuulessa miten sattuu jne. Sen vuoksi en halua sellaisia pihaani. Lisäksi ne ovat ahtaita, eikä siihen ole kiva laittaa lasta talvitamineissa. Aina lapsi jää kuitenkin kengistään kiinni, kun yrittää nostaa keinusta pois. Ei kiva. Meillä kuitenkin olisi tarkoitus käyttää keinua kesät talvet, kun puistoihinkin on sen verran matkaa.Tiedän kyllä, että vauvakeinun käyttöikä on lasta kohden noin pari vuotta, mutta jos ajatellaan että lapsia on takoitus tulla neljäkin, se tarkoittaa keinun käyttöiässä jo hyvinkin kymmentä vuotta ;-) Ja tietenkin vauvakeinun viereen on tarkoitus hankkia myös tavallinen lautakeinu.

Viestisi perusteella taidat tarkoittaa juuri Lappset-keinua. Pyysin heiltä tarjousta mökillemme ja pelkän vauvakeinun istuinosan hinta olisi ollut 202 euroa, joten tilaamatta jäi. Meillä on nyt terassilla Ikean puinen vauvakeinu, on mielestäni noita Plaston keinuja kauniimpi.

nyt kolmatta kesää käytössä ja on uudenveroisessa kunnossa. Keinu on terassilla ulkona, talveksi se on laitettu aina varastoon. KOvat vauhdit saa silläkin ja on tukeva, joten voin suositella.

3v erityislapsemme, joka ei tavallisessa keinussa pysy (tasapaino on huono), keinuu myös tässä vauvakeinussa ongelmitta.

ole usein rovaniemeläisen Lappsetin keinuja? Luulen kyllä, että hinta kaikilla julkiseen käyttöön tarkoitetuilla tuotteilla on kova, kun kestävyysvaatimukset ovat aivan toista kuin yksityis käyttöön tarkoitetuilla. Voithan kysyä heiltä vauvakeinun hintaa, jos yksityisille myyvät?

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat