Seuraa 

Edelliset kuukautiset olivat aivan ihmeelliset, ainakin ajoituksella..

Olivat nimittäin 10 päivää myöhässä ja suht normaali vuoto ja kivutkin normaalit. Eilen luulin että menkat alko..Tai no tais ne sillain jotenki alkaa, mutta taas jotain 4-5 päivää myöhässä ja oli sellasta ihan mitätöntä vuotoa että ei tarvinu sidettä, ja vuoto loppu. Tänään sitten alkoi aamusta vuoto ja normaalisti.Mutta päivän mittaan kivut muuttuivat normaalista " mahan väännöstä ja särystä" Tuskaiseen olotilaan, oksennukseen jota tapahtui 8-kertaa. Jouduin konttamaan wc-stä sänkyyni ja yritin nukkua tuskaisena.

Otin sitten ibumax- nimisen lääkkeen joka ainakin minulla auttaa menkka kipuihin.kivut onneksi loppuivat kun lääke alkoi vaikuttaa.

Vuoto oli normaalia, kunnes joskus 7-aikaan illalla vuoto muuttui

sellaseksi himmeämmän punertavaksi, ikinä ennen ei ole mitään tämmöistä ollut. Seassa on valkovuotoa, aivan kuin olisi sellasta hailakan marjapuuron väristä vuotoa. Ihmetyttää..Onko samanlaisia kokemuksia?

Kommentit (1)

olisko sulla jokin tulehdus? Marjapuuronvärinen vuoto tarkoitti ainakin mulla kohtutulehdusta!Kannattaa varmaan kääntyä lekurin puoleen!Toivottavasti asia selviää pian, haleja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat