Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (24)

Sukusolujen luovuttamisen motiivi ei saisi olla raha, vaan halu auttaa lapsettomia pariskuntia. Moraalitonta tehdä rahaa lasten kustannuksella.

Tämä on se ero.

t. 7Vierailija:

Lainaus:


Kerro seiska mikä on se perustavaa laatua oleva ero?
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Noiden terveysriskien takiahan sitä munasolujen luovutusta on rajattu siihen kahteen kertaan. Plus tietty siksi, että kenenkään ahneen jälkeläiset ei ois kovin yliedustettuina...

yksikin luovutuskerta munasoluja... kun verrataan näitä hankaluuksia, niin maidon pumppaaminen on aika helppoa verrattuna siihen, että pistää itseään kuukauden ajan joka päivä ja sitten menee kivuliaaseen toimenpiteeseen, johon on ihmisiä kuollutkin.Munasolun luovuttaja antaa perheelle lapsen, maidonluovuttaja ravintoa vauvalle. Minusta olisi oikein, että molempia kohdeltaisiin samalla tavoin. Maidonluovutus varmasti lakkaisi lähes kokonaan, jos siitä ei maksettaisi. Munasoluja ei meinaa irrota (pun intended), sillä hyvä mieli ei meinaa riittää noiden inhottavien juttujen kestämiseksi.

Itse näen asian näin.

Sietämätön ajatus, että munasoluilla tehtäisiin bisnestä, jotkut möisivät niitä ihan elättääkseen itsensä. Jenkeissähän pystyy ko. hommalla elättämään itsensä, maksamaan opiskelut yms.

Itse näen sen moraalittomana.

t. 7

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat