Vierailija

Tuntuu että kaikialla muualla se kerrotaan mutta ei Helsingissä, luulisi että laitteet sen verta hyviä ja eihän sitä tarvii varmaks sanoa.

Kommentit (9)

mutta sikiöntutkimus lääkäri itse kysyi haluammeko tietää sukupuolen.. tosin tuohon yksikköön ei " pääse" ilman kätilön mielestä painavaa syytä...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

1.) Ultrahan on sikiöseula, jossa etsitään mahdollisia löydöksiä, poikkeavuuksia jne. Se ei siis ole vanhempien kurkistusikkuna nähdä se oma vauva.

Jos haluaa vain nähdä vauvansa, voi varata ajan ykistyiseltä. Tällöin kertovat myös sukupuolen, JOS sen näkevät - niin voivat kertoa, kumpi se SAATTAA olla.2.) Lähes kaikki sairaalat joutuvat ottamaan toisinaan tuon käytännön, ettei sukupuolta kerrota, sillä kun tarpeeksi tulee valituksia äideltä siitä, että lapsi ollutkaan syntyessä sitä sukupuolta mitä ultrassa näkyi, niin on helpompi jättää kertomatta. Äidit kun eivät halua kuulla, että se sukupuoli ei ole koskaan 100% varmaa.

4D:ssä voidaan pyöriä jo siinä 99%:n varmuudessa (ainakin ulkoisten sukuelinten osin), mutta tavallinen sikiöseula joka tehdään 2D:llä, niin varmuus on kyllä siinä 60/40...klö

Kahdessa tapauksessa kävin ultrassa just ennen synnytystä eivätkä silloinkaan sanoneet! Vaikka tivasin! Ei sinänsä iso tai merkittävä asia, mutta ihmetyttää vaan miksi eivät kerro sitä sukupuolta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat