Vierailija

miten ihmeessä te ihmiset, jotka ootte pitkään hoitovapaalla, tulette taloudellisesti toimeen? Meillä mies saa käteen noin 2300 euroa kuussa ja minä saan nyt äitiyslomalla käteen noin 1300, asumiskulut on noin tonnin ja autolaina 260. Jään syksyllä hoitovapaalle 300 eurolla ja 200 euron lapsilisillä. Hirvittää, kun rahat eivät meinaa riittää nytkään, vaikka en osta vaatteita ekä mitään muutakaan itselleni ja lasten vaatteet hankitaan kirppareilta.

Kommentit (4)

lainanlyhennyksiä. Meillä onnistuu hoitovapaa kun pudotettiin asuntolainaa 200 eurolla/kk. Nykyisin maksetaan 500 e/kk (sisältää lyhennyksen ja koron).

Meillä miehellä on vähän paremmat tulot kuin sinun miehelläsi, mutta ei merkittävästi eikä meidän tarvitse oikeasti tinkiä mistään.

siitä asuminen ja laina pois = 1500e. Tuolla rahalla elää ihan mukavasti.Mitä lehtiä teille tulee? Kuinka isot puhelinlaskut? Montako kännykkää, onko lankaliittymää? Voiko niissä säästää?Paljonko ajatte autolla, voiko autoilusta tinkiä ja kulkea pyörällä/jalan?Kuinka iso ruokalasku teillä on?Meidän perheellä jää rahaa käteen verojen ja vuokran jälkeen 1100e ja ihan hyvin tullaan toimeen (nelihenkinen perhe).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Aivan. Minustakin tuo 2800 euroa näyttää isolta rahalta paperilla, mutta käyntännössä... Ehkä se onkin meillä niin, että minä lasken joka sentin, mutta mies elää leveämmin. Ainakin keskiolutta kuluu ja se on kallista.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat