Seuraa 

Etsiskelen pojille (2v ja 1v) pieniä tuplia kesäkäyttöön ja ostos reissuja varten. Nuo Gracon duo sportit olisivat yksi vaihtoehtoni tällä hetkellä.

Minkälaiset ovat käytössä? Ovatko huonot työntää? Onko takarenkaissa minkälainen jousitus?Nyt aiemmasta viisastuneena ajattelin kysyä teiltä mielipiteitä näiden rattaiden osalta. Aiemmin kun on tullut ostettua " sika säkissä" ja olenkin vaihtanut rattaita aika usein tämän viimeisen vuoden aikana.Kommentit (1)

Noista ei kokemusta mutta meillä on käytössä Graco Stadium duo-rattaat ja ovat olleet tosi hyvät. Tuo malli on peräkkäinistuttava ja mielestäni kätevämpi kuin vierekkäinistuttava. Meillä oli eri merkkiset vierek.istuttavat rattaat ensin mutta ne olivat niin hankalat että vaihdoin peräk.istuttaviin kun nuorempi lapsi oli n. vuoden ikäinen. Nyt meillä jo kolmaskin lapsi ja myös vauvan kanssa ovat hyvät nuo Stadium duot. Toki tuokin on makuasia tykkääkö vierek.istuttavista vai peräk.istuttavista. Noissa saa takaosan ihan vaaka-asentoon ja etuosan lepoasentoon. Toki jos on kaksi vauvaa niin sitten vierek.istuttavat on paremmat. Ja noissa on ilmakumirenkaat joten kulkevat paremmin epätasaisessa maastossakin kuin perinteiset matkarattaat. Kääntyvät ketterämmin kuin vierek.istuttavat.Tulipa sekavaa tekstiä. Pieni markkinointipuhe. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat