Vierailija

Rahat on loppu, ja luulin että isä maksaa elatusavun tällä viikolla. Ei pystykään maksaa kuin vasta ensi viikolla. Nyt siis ei ole rahaa, ja ruokaa ym pitäisi ostaa. Harmi tosissaan kun tässä ei ole kuin reilu viikko ja sit tulee elatusapu ja lapsilisät ensi viikolla.Minulla ei ole piiitkään aikaan ollut tällaista tilannetta, yleensä on rahaa ainakin se muutama euro seuraavaan rahan tulopäivään asti. Nyt vain meni talous jotenkin sekaisin ja varsinkin kun tosiaan luulin isän maksavan tällä viikolla." Hyväksytkö" pikavipin oton tällaisessa tilanteessa? Minähän sen tietysti itse päätän, mutta kun en oikein tykkää noista kalleista pikavipeistä. Ei ole ketään sukulaisia, tai ystäviä keneltä lainata, monet itsekin pienituloisia, ja sitäpaitsi tarvitsen kuitenkin sen 50 e, tässä reilu viikko vielä ennen kuin rahaa tulee. parikymppiä ehkä vielä kehtaisin lainata jostain. Mitä teen?

Kommentit (9)

Montako teitä on? Jos saisit joltakin kaverilta tai sukulaiselta vaikka sen kympin tai pari lainattua, sillä saisi jo hyvin suunnitellen ruoat viikoksi ellei nyt tosi iso perhe ole.

50 euroa on aika paljon jos se pelkästään ruokaan menee, etenkin, jos lapsi on hoidossa, jossa syö. Esim. jos kahdelta kaverilta sais kummaltakin kympin lainaksi, sillä varmaan ensi kuun selviäisit, jos pelkkään ruokaan tarvitset rahaa.Mutta jos et suoraan rahaa kehtaa pyytää, niin kysy irtoaisiko mitään muuta. Esim. jos tutuilla tyhjiä pulloja, tai muualla näet tyhjiä pulloja. Tai jos vaikka voisivat antaa muutamia kananmunia, makaronia, purkin tonnikalaa, joitain perunoita jne, se ei maksa heille paljoakaan, mutta auttaa teitä taas jaksamaan muutaman päivän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

elatusmaksuun määrätty kiinteä maksupäivä? Jos on, esim. 15. jokaista kuuta, niin vaatisin pikavipin korot etävanhemmalta. Tai sitten jos hän on likimain varaton, ottaisin NYT yhteyttä sosiaalitoimistoon ja sanoisin, ettei toinen vanhempi kykene maksamaan. Siten saisit maksun kunnan kautta aina täsmällisesti, ettei enää käy näin.

Pyytäisin saada vaikka 100 ja kertoisn että maksan takaisin, kun isä on amtanut elatusmaksut. Toimii ainakin meillä ja usein ei ole edes tarvinut maksaa takasin. Eikä tulisi niitä mielettömiä korkoja mitä pikavipeissä on.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat