Vierailija

Nyt keittiön valkoisissa kaakeleissa lähes mustat saumat, ja haluaisin niistä vaaleat.. Tuli vaan eilisestä sisustustesti-ohjelmasta taas mieleen, että onkohan suomessa tuollaista ainetta...

Kommentit (11)

riippuu siitä kuinka paljon pystyt raaputtamaan sitä edellistä veke. Siis samaa ainettahan se on. Lattiasta en kyllä tiedä. Ja hirvee hommahan siinä on jos koko lattian raaputtaa.Helpointa on laittaa samanvärinen laasti kuin mikä oli alla. Mutta yhteen kämppään laitoin valkoista marjapuuronpunaisen päälle (keittiöön, seinään) ja hyvin toimi, ei näkynyt läpi vaaleenpunanen sieltä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

eli voit rapsutella ne välit vähän tyhjemmiksi (esim. naskalilla, kunhan varot kaakeleita) - ei tartte kokonaan poistaa. Ja laittaa uudet laastit. Se on tosi helppoa.

vaalean sauman " uudistamista" varten, jos vanha saumalaasti on väriltään tummaa niin kynä tuskin peittää sitä. Tuo sauman poisrapsutus ja uuden laitto taitaa olla ainoa keino jos sauman alkuperäinen väri on tumma.

Borgå72:

Lainaus:


Voi kuulostaa hieman lapselliselta mutta saumoja voisi myös yrittää pestä. Hapanta pesuliuosta hankauslevyyn ja nylkyttämään vaan.
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat