Vierailija

Onko muiden puolisoilla ollut vastaavaa? Tämä on tuhoamassa koko suhteen. En ennen tiennyt ongelman olevan näin vakava.Miten olette yrittäneet ratkaista tilannetta? Mistä lähteä liikkeelle, koska mies tavallaan tietää ongelmansa, mutta ei tajua sen laajuutta.Todellakin tarvisin neuvoja.

Kommentit (12)

Palkat otti ennakkoon ja pelasi heti, ei koskaan rahaa, ei mitään omaisuutta. Lopulta varasti työpaikalta rahaa, jäi kiinni, sai potkut, tuli rahattomaksi ja siten ei voinut pelata. Löysi perheen itselleen ja (tietääkseni) parantui. Siis vain rahattomuus pelasti.Oli paljon vippejä, myi kaiken mahdollisen pois että saisi rahaa, huijasi, petkutti, joutui poliisin kanssa tekemisiin...Tsemppiä! Kova kovaa vastaan vaan.hyvistä neuvoista!Täällä vaan tärisen ja itken. Nyt on siis pakko ottaa kovat keinot käyttöön. Itse vaan henkisesti niin väsynyt tähän tilanteeseen, mutta ehkä löydän voimat.Taidan soittaa sinne palvelunumeroon ja löysin päihdelinkin sivuilta testin, jonka laitan miehen tekemään. Tämän on pakko nyt loppua. Itse painan duunia yötä päivää, jotta saisin kaikki laskut maksettua, koska miehen rahat menevät pelaamiseen. Valehtelu satuttaa myös ja turruttaa.Jos jollakin on omakohtaisia kokemuksia, ottaisin mielelläni niitä vastaan? Kuinka tilanne selvisi? Selvisikö?Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

joten näen heti, jos hän on pelannut ja asiasta käydään myrskyisä keskustelu. Olemme myös sopineet, että hän ei pidä käteistä lompakossa. Olemme puhuneet hoidosta, mutta mies ei halua/saa itsestään irti hakeutua minnekään. Hän siis myöntää kyllä ongelman.Homma pysyy tällä tavalla suht hanskassa. Välillä hän repsahtaa ja silloin menee automaatteihin 40-100e parissa päivässä. Silloin on rankkaa.Kaikkein kurjinta tässä ei (enää) ole rahanmeno vaan se, että aikuinen mies ei pysty käsittelemään rahaa luotettavasti ja että minä tunnen suurta vastuuta miehen käyttäytymisestä. Jos otteeni herpaantuu ja lakkaan tarkkailemasta tiliä ja kysymästä pelaamisesta, voin olla varma, että taas rysähtää :( Minua suututtaa, ettei mies kykene ottamaan vastuuta, joka hänelle aikuisena omasta ongelmastaan kuuluu.

Katso puhelinluettelon etusivuilta tai netistäkin varmaan löytyy. Voit soittaa itse tuohon numeroon ja kysyä neuvoa. Ne ovat valtakunnallisia numeroita, joihin voi soittaa nimettömänä.

Siitä harva selviää ilman apua. Kuulin, että on olemassa myös lääkityshoitoa siihen nykyään.Ihan ensiksi nyt otat mieheltä kaikki luottokortit ym. pois ja laitat tilit niin, ettei miehellä ole niihin pääsyä. Annat vain taskurahaa, jolla pärjää päivän.

Peliongelmainen osaa salata ongelmansa hyvin, on erittäin hyvä valehtelemaan ja on " pokerinaama" . Luultavasti jos pelaamiseen näyttää menevän paljon aikaa, siihen menee kaikki aika ja jos joudut miettimään talousasioita miehesi pelaamisen kannalta, hän on jo ottanut vippejä rahoittaakseen pelaamisensa. Riippuvaisuussairaudesta kärsivällä ihmisella on ihmeellinen motivaatio päässä toteuttamaan riippuvaisuuttansa. Älä odota kauaa, ongelma ei mene ikinä itsekseen ohi. Miehesi täytyy tajuta tilanne ennenkuin menee vaikeammaksi, onneksi sinä voit olla tukena, yksin hän ei siihen pysty. Tsemppiä, muista kuitenkin että sinä et ole etkä voi olla miehesi terapeutti.T: ex-pelurin silloinen ja nykyinen puoliso

veikkasi siis raveissa. Kaiket päivät luki lehdestä ja netistä erilaisia vihjeitä vaikka olisi pitänyt opiskella. Kulutti jokaisen lauantain istumalla nenä kiinni tietokoneessa ja pelasi. Jos hävisi, johtui se siitä että olin häirinnyt keskittymistä tms.Olennaista oli se että hänen opintotukensa loppui. Joutui sitten pyytämään rahaa minulta ja rahaa herui vain tupakka-askiin. Eipähän enää pelaillut kun ei ollut millä pelata ja sitten se into vain hiipui.

Minulla myös peliongelmainen mies. Harmittaa, kun tuntuu, että kaikki on minusta kiinni. Niin kauan kun jaksan pingottaa ja pitää rahamassista kiinni, asia ookoo. Jos hiukankin herpaannun, rahat menevät automaattien pohjattomaan kitaan. =(Ottaa päähän kun aikuiseen mieheen ei voi luottaa yhtään raha-asioissa. Niin monet itkut on itketty tämän asian tiimoilta, kun olen vaikka apteekkiin lähettänyt, kun itse ollut niin kipeänä etten ole päässyt, ja mies on palannut tyhjin käsin rahat automaatteihin menneinä.Kumma, että Suomessa näitä masiinoita on joka kaupassa. Muualla Euroopassa ovat kiellettyjä muualla kuin Kasinoilla. Olemme tosi pienituloisia muutenkin ja on mielessä käynyt hakea avustusta Raha-automaattiyhdistykseltä, koska meidän perhe on sitä ainakin tukenut riittämiin.Mies pelannut nyt koko avioliittomme ajan (14 v) enemmän ja vähemmän. Kaikki konstit kokeiltu paitsi hypnoosia.VOIMAT LOPPUU!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat