Seuraa 

Kommentit (3)

Mutta kopioin tänne tämän viestini:Moikka pitkästä aikaa!!En olekkaan tänne vauvapuolelle tainnut ehtiä kirjoittamaan kuin kerran. Mutta nyt on elämän rytmi pikkuhiljaa alkanut muotoutua normaaliksi kahden lapsen kanssa.Vauvan kanssa on mennyt hyvin. Syö tosi paljon ja nukkuu sikeästi. Nyt on alkanut tosin olla jo paljon hereilläkin päivisin ( ei onneksi öisin niin kuin isoveljensä ).Nukkumaan menee siinä klo 20.00 illalla yht' aikaa veljen kanssa. Herää joskus 22-23 välillä syömään, jolloin siirryn itsekin nukkumaan. Yöllä tankkaa klo 3 ja 6 ja sitten esikoinen herääkin klo 7 jolloin nousen ylös. Vauva jää vielä silloin nukkumaan tunniksi ja herää n. klo 8.00. Vauveli nukkuu perhepedissä, joten saanut aika hyvin levättyä vaikka seiskalta täytyykin nousta. Esikoinen ei onneksi reagoi yöllä vauvan itkuun mitenkään vaikka nukutaan koko porukka samassa huoneessa.Päivällä ulkoillaan 2 kertaa. Heti aamupalan jälkeen mennään puistoon tai omalle pihalle ja iltapäivällä päivällisen jälkeen joko kävelylle tai omalle pihalle. Useimmiten vauva nukkuu kun ollaan ulkona, mutta välillä olen imettänyt pihalla tai vauva on muuten vain katsellut sylistä maisemia : )Töihin paluusta oli galuppia:Haluaisin ihan hirvittävästi olla kotona 3 vuotta mutta mutta..

Mies opiskelee ( vielä 2,5 vuotta jäljellä ) ja meillä on se ihana pankkilaina eli ei todellakaan onnistu.. Nyt ollaan jo lyhennysvapaalla äitiyslomani ajan ja silti tullaan nippanappa toimeen eli sekään ei olisi ratkaisu ( koska on jo käytössä ). Eli joudun töihin viimeistään maaliskuun alusta 2008. Muutaman kuukauden olen hoitovapaalla vaikka velaksi, jotta vauveli ehtisi oppia kävelemään ennen päiväkotia ja isoveli on tieytysti nyt turvana toisin kuin esikoisella joka meni 13kk:n ikäisenä päiväkotiin.Ryhmäperhepäiväkotiin olisin esikoisen halunnut. Kakkosvaihtoehto oli perhepäivähoitaja ja sitten joku kolmesta lähitarhasta ( kaikki ovat parin minuutin kävelymatkan päässä ). Mikään näistä ei toteutunut!!! Kaikki paikat täynnä. Lopulta järjestyi tarhapaikka toisesta kaupunginosasta jonne piti mennä 2:lla dösällä meiltä. Työmatka piteni yli puolella tunnilla. Päivähoitopaikka oli paikkana aivan loistava ja hoitajat ihania, mutta se matka oli kyllä rasittava kun mulla ei ollut autoa käytössä ( mies oli silloin vielä duunissa jossa tarvitsi autoa ).Esikoinen aloitti siis tarhan syksyllä 2005 ja keväällä 2006 olin ihan piipussa. Töissä oli hirveä kiire ja ylitöitä olisi pitänyt tehdä, mutta osasin onneksi olla kovana ja kieltäytyä tiukasti, sillä tarhassa oli oltava viiteen mennessä ja matkaan oli siis lähdettävä tuntia ennen eli viimeistään neljältä. Ja työt tietenkin kasaantuivat.. Kesällä 2006 tilanne vähän helpottui kun työpaikkani muutti lähemmäs ja työmatka lyheni puoleen tuntiin. Silloin vasta alkoi tuntua että ehkä tämä elämä tästä alkaa sujua ja sitten aloinkin odottaa uudestaan : ) Ainoa lohtu oli, että esikoinen viihtyi tarhassa ja ei koskaan jäänyt sinne itkien vaan oikein iloisesti juoksi aina leikkimään. Lisäksi työkaverit olivat tosi ymmärtäväisiä.Nyt yritän taas saada lapsia tähän lähitarhaan enkä tiedä mitään teen jos nyt ei onnistu!! Työpaikkakin nimittäin muuttaa taas sinne kauemmas äitiyslomani aikana.. Oli kyllä elämäni rankin vuosi tuo 2005-2006. Kun taas tämä kotona olo on aivan ihanaa!!!!!Tulipas nyt avauduttua : ) Toivottavasti muilla onnistuu tuo työn ja kodin yhteen sovittaminen vähän paremmin.Sitten vielä neuvolakuulumisia kahdesta neuvolasta:20.3.07 ikää 17 pvää:paino 5075 g ( syntymäpaino 4350 g )

pituus 54 cm ( syntymäpituus 52 cm )

pipo 37,5 cm ( syntymäpipo 36 cm )16.4.2007 ikää 6 vko 2 pvääpaino 6950 g

pituus 58 cm

pipo 39,5 cmTäysimetyksellä mennään ja tarkoitus olisi mennä sinne puoleenvuoteen saakka.Ekat hymyt tuli viime viikolla ja sen jälkeen on hymyillyt joka päivä.Pitäisiköhän näille neuvolajutuille tehdä oma pino ellei jo ole ( en ainakaan löytänyt )?T. Pirriäinen ja poju 6 vko 3 päivää

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Tajusin vasta nyt, että " eilinen" pino olikin koko viikolle!!

*ja viikon virallinen Lähopää on taas valittu!!*No tässä nyt kuitenkin on uusi läjä, joten jatketaan tällä tai annetaan tän taas upota..Tänään on lähdettävä selvittämään ristiäisasioita oikeen kunnolla, ettei jää ihan suunnitteluasteelle meidän ristiäiset.

Kuinka suurella joukolla olette ristiäisiä viettäneet?Nimi päätettiin eilen..siis etunimi, mutta toinen nimi on vielä harkinnassa.Meillä ilmavaivat on pysyny paripäivää taas pois, mutta tänään on kakka niin kovalla, ettei meinaa tulla ulos!HOITO:

Minä en oo aatellu koko asiaa vielä kun ei ole työpaikkaa mihin palata..

Syksyllä täytyy alkaa etsiin jostain töitä ja kai tuo poika täytyy sit tarhaan viedä...Apuva! Ei vaan mulla on jäljellä vielä liitonpäiviä vajaa 100, joten ihan heti ei oo kiirettä vanhempainvapaan jälkeen töihin..nyt pyykin ripustukseen

mammutti ja vilppu

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat