Vierailija

Hemmetti tätä tyttöjen synttärivatvontaa. Joka päivä joku tarhassa joku joko lupaa kutsua, ei kutsu missän nimessä ja jos saa kutsun meidän synttäreille - ei tule tai tulee ehdottomasti.Tytöt on enimmäkseen 4-vuotiaita, miten hemmetissä pysäyttää koko turkasen synttärisyrjiminen ja vatvonta. Meidän synttäreihin on vielä puoli vuotta, ja joka ikinen päivä niitä mietitään.Mun mielestä kyseessä on kiusaamisen muoto, ja mä en kyllä muutenkaan enää jaksa eläytyä.Auttakaa apua! Miten ratkaista tämä. Ryhmässä on 15 lasta, joten kaikkia ei kuitenkaan voi kutsua kaikkien synttäreille!

Kommentit (6)

siis että opettaja on kieltänyt puhumasta niistä synttäreistä. Ja kutsut jaetaan huomaamattomasti pulpetteihin. Ehkä vanhemmat voi jakaa päiväkodissa kutsut lokeroihin, ja hoitajien pitäisi kieltää niistä puhumienn pk:ssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

että kirjalliset kutsut jaetaan huomaamattomasti niille jotka sinne kutsutaan. Eikä kukaan niistä synttäreistä puhu koulussa mitään, ei ennen eikä jälkeen. Toimii ekaluokkalaisilla ilmeisesti hyvin. Ehkä tämä tapa voisi sopia jo tarhaan?

Meillä ei olla vielä sen ikäisiä, mutta toivon todella, että tuollaista kelpaamis-peliä ei meidän lasten tarvitsisi kokea.Voisiko hoitohenkilökunnalle ehdottaa vanhempainiltaa, jossa asiaan yritettäisiin saada jotain tolkkua?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat