Vierailija

Kommentit (7)

mud (jotain). Pitää muuten todella hyvin karvasen kihartuvan tukan ojennuksessa. Muissa tuotteissa tuntuu että tunnin päästä laitosta ne on " hävinnyt kuin tuhka tuuleen" , koska ovat liian kevyitä pitämään karvasta tukkaa aloillaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Itse laitan pesun jälkeen muotovaahtoa, sitten föönaan/kiharran/milloin mitenkin ja sen jälkeen lakkaa, vahaa ja kiiltosuihketta.Kaksi tuntia ja tukkani on taas muuttunut leijonanharjaksi... Aiemminkin jos joudun kävelemään ja tuulee tai on kostea ilma.Pidänkin hiuksiani pitkänä ja laitan usein ne kiinni, näihin saa upeita kampauksia ja ne pysyy aika hyvin kun laittaa hulluna lakkaa....

kiharahiusten tuotteita. Oma pörröni kesyyntyy niillä melko komeaksi kiharapääksi, ei se tosin mitään lenkkeilyä kestä mutta normaalikäytössä ja bileiltoihin.Eli shampoo, hoitoaine, pohjustustuote (esim. Osis Loopy on hyvä) ja tähän päälle muotovaahto, niin johan alkaa pysymään.

Käyn aina illalla suihkussa ja aamulla kastelen kädet ja tosi vähän kostutan hiuksia (pyyhkäisen niillä kostuteilla käsillä hiukset läpi). Laitan noin euron kokoisen pisaran käteen sitä ainetta (ei ole geeliä eikä vahaa vaan jotain siltä väliltä) hieron sen käsiin ja laitan hiuksiin samalla tavalla kuin kastelin eli haron vähän joka puolelle. Sitten otan ilmakihartimen ja siitä isoimman harjan (halkaisija noin 3-4 sentti) ja sillä käyn koko pään läpi alaspäin kihartaen. Hiuksista ei tule kiharat vaan suorat ja ilmavat (ei ole päätä myöten). Mitään lakkaa en tarvitse ja hiukset pysyvät asennossa koko päivän, enkä tarvitse lakkaa, muotvaahtoa enkä vahoja. Hiukset ei ole tahmaiset. Suosittelen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat