Vierailija

Eli asumme rivitalossa. Kirjoitin aikaisemmin, että oli pätkinyt pihoja erottavan ruusuaidan. Niin kuulemma kuuluu tehdäkin.Sitä en kyllä enää ymmärrä, että ihan pihaltamme on käynyt leikkelemässä pensaita ja puita. Pihamme ei todellakaan ole epäsiisti ja siksi ärsyttääkin, että tunkeutuu reviirillemme!

Kommentit (8)

Jos piha-aluetta ei ole yhtiöjärjestyksessä ja -säännöissä määritelty osakkeenomistajan yksityisalueeksi, niin se EI ole teidän pihanne, vaan rivitalon yhteinen pihamaa, jolle joku puutarhuriksi nimetty henkilö säännöllisesti tekee jotain koko taloyhtiön puolesta. Ja niin pitääkin olla, koska kyse on yhteisestä omaisuudesta, jota pitää hoitaa oikein, eikä niin kuin teitä tai jotakuta muuta yksittäistä henkilöä sattuu huvittamaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

jos hermostuu tuollaisesta. Ei toisen puskia tulla leikkelemään ilman pyyntöä. Raja-aita on eri juttu, mutta siitäkin pitäisi kyllä sopia.Jos luonteesi antaa periksi, käy ihmeessä sanomassa naapurille, että haluat hoitaa pihasi itse ja pyydät apua jos sitä tarvitset.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat