Vierailija

Kommentit (9)

Meillä naapurien pihat siistiytyi sillä, että me siivottiin omat nurkkamme. Ostettiin siis vanha talo ja kaikilla oli kaikenlaista romua joka paikassa. Me pantiin oma talo ja aita tip top -kuntoon ja innostus tarttui naapurustoonkin.

Meilläkin naapurissa aika kamala sotku, ei ihan hirveän paha, mutta kamala kuitenkin. Ei paljoa nappaa katsoa ikkunasta naapurin vanhaa vessanpönttöä ja pesutornia, vaikka katoksen alla ovatkin. Onneksi kohta tulee taas lehdet puihin ja onneksi naapuriin on aika reippaasti matkaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Naapurin isännällä on kyllä aikaa ja rahaa harrastaa, mutta kun tulee puhe muista töistä alkaa selkä kipuilla... :-( Ottaisipa vaikka jonkun ulkopuolisen siivoamaan pihansa, pihalle lava ja sinne kaikki vanhat roinat, autonrämät pois, kamalat puu-risukasat (nyt pressun alla) klapeiksi, järjestykseen ja saunan polttopuuksi ja joskus voisi sen talonkin tehdä loppuun... Onhan tuossa ollut jo 15v aikaa tehdä laittaa piipunpellityskin, mutta mitäs tuosta... :-(kakkonen

MUTTA meidän naapurissa se ei todellakaan ole väliaikaista *huokaus* heidän piha ainut kaatopaikka koko kadulla. Edes autotallin ovi ei mene kunnolla kiinni kun sekin täynnä rojua. Muka antiikkia ja pyh!

Meidän naapuri laittaa omat rojunsa, ruostuneet tynnyrit ja kaiken muun joutavan, oman piharakennuksensa taakse. Mutta kun se piharakennuksen takaosa on juuri meidän ikkunoihin päin. Kiva katella kaatopaikkaa keittiön ikkunasta.

Miedän vastapäiseen naapuriin muutti yksityisyrittäjä, jolla on iso piha. Siinä on sitten pöllipinoja, roskiksia, ruostuneita tynnyreitä ym. muuta romua. Vintin ikkuna on ollut rikki 2.5 vuotta ja parvekkeen maali lohkeilee. Yhteydenotto kaupungin rakennusvalvontaan ei ole tuottanut tulosta. Kaupunki ei välitä puuttua asiaan. Kaikki nuo romut näkyvät meidän olohuoneen ikkunaan. Kuka ottaa vastuun ympäristön siisteydestä. Potuttaa

tuo epäsiisteys asuntoalueella.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat