Seuraa 

5-vuotias sai vihdoin oman huoneen ja nyt kaipaisin vinkkejä, mistä löytyisi kivat verhot ja päiväpeitto. Eli onko joku katsastanut ko. valikoimaa viimeaikoina? En usko pojan jaksavan kiertää montaa kauppaa, siksi kaikki vinkit olisi tarpeen (en jaksa itsekään tehdä valmistelevaa kaupakierrosta vauva mukanani).Voisin kyllä ommellakin eli mahtaako paras valikoima löytyäkin kangaskaupasta? Joskus vaan muistan etsineeni kissojen ja koirien kanssa kivaa lastenkangasta kangaskaupoista lattiatyynyjä varten.Niin ja mitään pientä omaisuttaa en ole valmis upottamaan noihin hankintoihin eli taitaa nuo lasten sisustusliikkeet olla pois vaihtoehdoista.

Kommentit (1)

Meillä kaksi poikaa (3 v ja pian 5 v), ja heidän huoneissaan Marimekon Bo boo-verhot (toisessa huoneessa valkopohjaisena, toisessa sinipohjaisena).

Päiväpeittojakin katselin, samoista sarjaa, mutta olisi kenties tehnyt huoneet levottoman näköisiksi, joten heillä on yksiväriset tummansiniset päiväpeitot, joiden päällä bo boo-kankaalla päällystetyt pikkutyynyt :)Heillä ihan ykköskäytössä myös bo boo-pussilakanat ja tyynyliinat, kovasti tykkäävät :)Päiväpeittotarjontaa aikoinaan katselin, kauhean kirjavia vain löytyi, mutta ratkaisin asian niin, että ostin ison tummansinisen päiväpeiton, minkä leikkasin puoliksi, ja kanttasin reunat vinonauhalla.

Siistit tuli, ja hyvin sopivat huoneisiinsa, etenkin, kun samanväriset (tummansiniset) tummentavat rullaverhot huoneissaan ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat