Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

olisi saada kuulla kokemuksen ääntä kun olemme katsomassa asuntoa sieltä päin mutta emme tunne paikkaa sen tarkemmin.

Kommentit (18)

Paikan maine on ollutta ja mennyttä. Tulkaahan joskus vaikka katsomaan niin päivittyy teidän haukkujien tiedot alueesta.

En ole koskaan törmännyt mihinkään häiriökäyttäytymiseen tai muuhunkaan negatiiviseen asiaan. Ei tosin ole tarvetta liikkua ilta-viikonloppu aikana Espoon keskuksessa joten siitä alueesta ei ole käsitystä. Mä asun tosi rauhallisella pientaloalueella rivarissa enkä pois muuttaisi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

missä lapsesi tulevat kasvamaan ja aikaansa viettämään! Reviiri laajentuu siitä kotipihalta aika pian kuitenkin..Miksette katsele täältä meiltä Etelä-Espoosta päin :)?

On rauhallista, vehreää ja nopeat yhteydet " ihmisten ilmoille" (esim. Lepuski pieksee Sunan siinä, että sieltä pääsee julkisilla helposti kulkemaan).

No siis Haukilahden ja Westendin ja Tapiolan voi unohtaa, koska ovat varmaan " megakalliita" ..

Mutta muitakin kelpoalueita on, kalliimpia kuin Suna, mutta siihen on syynsä varmaan ymmärrät sen..Esim. Tontunmäki, Lystimäki, Niittykumpu, Olari (se pientalopuoli), Piispankallio jne. jne. Katso vähän noitten postinumeroiden mukaan Oikotieltä mitä on tarjolla!

Tuo 250 000 on ehdoton kipuraja. Pitää varmaan alkaa katsella rivaria esim. kirkkonummelta jos siellä olisi edullissempaa. Mikä paikka siellä olisi lapsiperheelle kiva? ap

Paljon päiväkoteja ja kouluja, keskuspuisto ihan lähellä ja ennen kaikkea paljon lapsiperheitä = kavereita.

Etsitään itse isompaa asuntoa alueelta, koska ei haluta muuttaa muualle.

tämä osa Sunaa on aika kaukana Espoon keskuksesta kuitenkin ja paaaaljon kivemman näköistä rivitalo/pientalo asutusta kuin esim. Leppävaaran betoniviidakko. Leppävaara muutenkin aivan kamalan rauhaton jopa päiväsaikaan, juoppoja riittää. Siksi Suna tuntuu paljon paremmalta vaihtoehdolta, mutta tietysti en voi käytännössä tietää millaista siellä olisi asua. apLisää kokemuksia..

Itse Sunassa asuvana, suosittelen sinne muuttamista lämpimästi. Pientaloalue keskittyy keskuspuiston lähelle, joten tarjolla ovat hyvät lenkkeilymaastot ja lapsille Mörrimetsät. Ainakin oma asuinympäristöni on todella rauhallista eikä sinne Sunan perälle mitään epämääräistä jengejä ole eksynyt. Välillä on niin hiljaista, että täytyy ihan muistuttaa itselleen asuvansa kaupungissa.Espoon keskukseen pääsee nopeasti bussilla ja kävelymatkakin on n. 15 minuuttia. Finnoontietä huristelee omalla autolla Länsiväylälle 15 minuutissa ja Turunväylälle pääsee 10 minuutissa.Alueella on Sunan koulu, josta en ole kuullut sanottavan mitään pahaa. Ja APn mainitsema Hösmärinpuiston päiväkoti ja pienten lasten koulukin on tarjolla. Sunassa on myös yksityinen Tenava-päiväkoti, jota niin ikään suosittelen lämpimästi. Alueella asuu ihan tavallisia (lapsi)perheitä enkä ole kuuden vuoden aikana törmännyt minkäänlaiseen häiriöön tai epämääräisiin porukoihin. Tervetuloa asumaan Sunaan!

Espoosta Suvela on pahamaineisinta käsittääkseni, ja Sunahan on ihan siinä lähellä. Varmaan voi olla kivojakin alueita siella jossain, mutta esim. koulut ja päiväkodit on tosiaan yhteisiä ongelma-alueiden perheiden kanssa... Vaarallista Suomessa ei ole missään, mutta en tota Sunaa pitäisi minään unelma-alueenakaan, jos voi valita.

Vierailija:

Lainaus:
Mutta muitakin kelpoalueita on, kalliimpia kuin Suna, mutta siihen on syynsä varmaan ymmärrät sen..Esim. Tontunmäki, Lystimäki, Niittykumpu, Olari (se pientalopuoli), Piispankallio jne. jne. Katso vähän noitten postinumeroiden mukaan Oikotieltä mitä on tarjolla!
No täytyy nyt vielä harkita uudestaan kun ei kovin positiivisilta kuulosta nuo teidän kommenttinne.Millaisia aluieta siellä etelä-Espoossa on. Kertookahan vähän. Etsimme siis joko rivitaloa tai paritaloa. Eikä mitään megakallista :-)ap

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat