Vierailija

omaa pikkupihaa vastapäätä ja sivuilla on naapurien pihat? Ei ole omaa rauhaa kun aina jostain joku " tuijottaa" .

Sivut

Kommentit (38)

Itse ajattelen että jos jotakin oikeasti niin paljon kiinnostaa meidän pihahommat niin katsokaa toki! Itse yleensä alan jututtamaan pihalle kurkkijaa niin yleensä se kuikuilu vähenee ihan sillä kun " voi joutua juttelemaan naapurin kanssa" Kjäh!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja kun päädyssä asutaan, niin vain toisella puolella on naapurin piha.Mutta sehän pitää tiedostaa jo rivaria harkitessa, että omakotitalon rauhaa ei siellä ole, turha edes haaveilla. Naapureita näkyy joka päivä ja aina niille pitää muistaa olla ystävällinen ;) Mutta ei nuo naapurit meidän elämää hetkauta, ihan vapaasti tuossa omalla pläntillä ollaan ja mennään...

ja päädyssä vielä korkea pensasaita. Talvella meidän pihalle näkee kun puskassa ei ole lehtiä mutta kesällä voi vaikka nakuilla ilman että kukaan näkee.Kaikkiin pihoihin ei varmaan saa lupaa rakentaa itse aitaa, mutta pensasaitaa ei varmaan voi kieltää laittamasta?

On päätytalo ja vain yksi naapuri vasemalla. Mutta ei siitäkään haittaa ole, meidän taloyhtiöön ei kuulu kytääviä naapureita. Eli ketään ei kiinnosta ylipaljon mitä naapuri tekee.Siksi kai täällä niin hyvät välit kaikilla onkin :-)

Naapuri aidan takana, eikä se sieltä kurki. Ikkunoistakaan ei pihapatiolle näe, koska meidän taloissa on katokset, ensimmäisen ja toisen kerroksen välissä.Kerrostalossa asuttiin ennen, ja naapuri pääs tuijottamaan suoraan meidän parvekkeelle. Parvekkeet oli rakennettu niin että, niistä puuttui toinen seinä. Tosi tyhmä ratkaisu.

Kaikkialla pihaa ympäröi melko korkea " luonnonaita" eli puita ja pensaita. Ei juuri näy mihinkään. Tytöt (naapurin ja omamme) ovat tehneet pienen kolon mistä pääsevät livahtamaan toistensa luokse.

Taloista maksetaan hirveä hinta eikä okt-asumisen hyviä puolia edes ole.Vanhassa kunnon korttelikaavassa rivarit ja rivaripihat on suunniteltu suojaisiksi eikä ole tontiien lohkomisen pelkoa.

Sivunaapurit eivät minua häiritse, mutta se olisi kyllä häiritsevää, jos vastapäätäkin olisi ikkunoita ja piha tuijottamassa meille päin.Nyt ei ole kummallakaan puolella taloa mitään.

Esim pk-seudun uudet okt-alueet ovat ahtaita ja jokaisella on max 600m2 tontti ja kun paikkana on usein entinen pelto, niin ei kasvillisuuskaan tuo näkösuojaa ja niinpä piha on kuin tarjottimella, kaikki näkee kaiken. Kun taas ns vanhojen alueiden rivareissa voi olla paljon enemmän yksityisyyttä.

Me asumme rivarissa ja onneksi tässä on ihan ihannepihat. Takapihalla alkaa metsä ja naapurit eivät käytä takapihoja miltei ollenkaan. Toisella puolella on vieläpä naapuriasunnon tiiliseinä. Etupiha onkin sitten julkisempi, mutta en ole antanut sen häiritä.

Ja UMPItylsistä aiheista esim. pitkä monologi siitä kannattaako makkarasoppaan laittaa liemikuutio heti aluksi vai vasta lopuksi samalla kuin makkarat. Myös uhmaikäisen käytöshäiriöt on hyvä jutunaihe. Ei kuulkaa kiinnosta yhtään muita kuin samassa elämäntilanteessa olevia..

Saa käyttää ;)

mutta taas joidenkin mielestä vasta kun makkarat mutta jne. jne. blaa blaa. Minusta pakastevihannekset on hurjan kätsyjä mutta joku taas tykkää tuoreista, ne on kyllä talvella aika kalliita blaa, blaa..

Takuulla uteliaat naapurit + uteliaat työkaverit kaikkoaa kun alat näitä selittää ;)

31

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat