Vierailija

Olen vasta aloittanut juoksuharrastuksen ja raskauttakin ollaan yrittämässä. Pitääkö juoksu lopettaa heti, kun tulee raskaaksi vai mihin asti voi jatkaa?

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sen enempää en asiaan kiinnittänyt huomiota, kun en silloin juoksua harrastanut.No pitää kysyä asiaa sitten neuvolassa tai lääkärissä, jos ja kun tärppi tulee.ap

Ja kun ja jos tärppi käy, niin kysele asiaa vaikka sitten lääkäriltäsi.

Minulle lääkäri sanoi 2.tarkastuksessa (eli rv26), että ihan hyvin voin edelleen juosta.

Nyt rv32, ja nyt alkaa olemaan liitoskivut sitä luokkaa, että reipas kävely saa riittää.Esikoista odottaessa olisin voinut varmasti hölkätä loppuun sakkaa. Enpä tullut vain silloin kokeilleeksi. Tuolloin kohdun asento oli niin hyvä (selkärankaan päin, joten maha oli ulospäin todella pieni ja kevyt kantaa), ettei se painanut missään vaiheessa missään, joten pienintäkään kipua ei tullut mistään tekemisestä, eikä aiheuttanut mitään rajoitteita. :)

Oli todella helppoa.2.raskaus sitten tuntuukin; paikat jo ilm. niin löysemmät, että alkaa paikat pehmenemään jo niin ajoissa, että normi oireet (esim. liitoskivut, issias, selkävaivat jne.) tuntuvat herkemmin.Mutta toisillahan nämä oireet voivat olla jo todella voimakkaita heti ensimmäisessä raskaudessa, ja alkumetreiltä asti.Joten jokainen raskaus on oma yksilönsä, joten sen mukaan tulee sitten elää. :)Onnea yritykseen ja toivotaan sinulle helppoa ja mukavaa raskautta!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat