Vierailija

Monta tuntia viikossa on hoidossa?

Kommentit (9)

Kerho olisi meillekin ollut halvempi vaihtoehto, mutta tuntui hölmöltä viedä väliaikaisesti jonnekin muualle (palasin töihin, kun pienempi täytti vuoden). Kotiin olisi toki saanut jäädä vaikka kokonaankin, jos ei päiväkotiin olisi loman jälkeen yhtään kaivannut. Silloin tosin oltaisiin menetetty paikka kokonaan...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Oli vielä halvempi ratkaisu kuin viedä kunnalliseen hoitoon. Seurakunnan kerho maksoi jotain 25 euroa puolelta vuodelta. sillä hinnalla ei paljoo kunnallisessa oltais oltu...

Se tuntui LAPSEN kannalta fiksummalta kuin uppo-outoon, uuteen kerhoon vieminen. Päiväkodissa oli vuoden aikana tutuksi tulleet kaverit ja hoitajat ja koko toiminta oli lapselle muutenkin tuttu, kiva juttu. Toisena vaihtoehtona pidin kokonaan kotiin jäämistä, mutta päätin katsoa ennen kuin katua (päivähoitopaikastahan voi luopua helpommin kuin saada sen takaisin). Alkuun oltiin kaikki kuukauden päivät kotona, silloinkin esikoinen tosin halusi käydä päiväkodin pihalla kavereiden kanssa leikkimässä.Meille päiväkoti oli siis parempi vaihtoehto kuin kerho, vaikka se olikin aika kallis ratkaisu (menetettiin esikoisen kotihoidontukiosuus ja maksettiin muistaakseni 70¿ KUUSSA osapäiväpaikasta, kun kerho olisi ollut meillä 30¿/lukukausi ja oltais saatu 50¿ kuussa tukeakin). Esikoinen odotti innoissaan hoitopäiviä (ti-to klo 8-11.30). Itselleni se oli vaivalloista välillä, kun piti sovitella vauvan päiväunia, imetyshetkiä yms. niihin kuskaamisiin.Syksyllä molemmat ovat siellä samassa päiväkodissa, esikoinen menee eskariin ja silloin n. 2,5-vuotias pikkusisko aloittaa toisessa ryhmässä alkuun osa-aikaisesti (kiitos joustavan työni).

hain paikkaa muksulle, kun täyttää 3-vuotta syksyllä ja toinen syntyy. Toivottavasti paikka irtoaa, sitten ois kerhossa 2 kertaa viikossa 3 tuntia.

4 - 6 -vuotiaat joka aamu.Kerhon ja päivähoidon ero on minusta se, että kerho on kuitenkin vain 3 tuntia, eikä siellä tarjota mitään ruokaa, vaan on omat eväät.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat