Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Sanokaa äkkiä, jos jommista kummista huonoja kokemuksia.Molemmista olen siis katsellut sitä vähän yli 100e maksavaa mallia.

Kommentit (15)

Meilläkin oli Gracot mutta myytiin ne myös. Olivat yllättävän raskaat ja hankalat työntää. Carenoihin ollaan oltu tosi tyytyväisiä. Niitä minä ainakin voisin suositella.

Gracot (meillä on ollut sekä yhden lapsen että kaksosten matkurit) nitisee ja natisee vaikka kuinka rasvaisi. Kun kaupungilla kuulee rattaiden nitinää, tietää jo melkein katsomattakin että ne on Gracot :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Menevät kevyesti yhdellä kädellä kasaan. Pari kesää jo olleet kovassa käytössä, eivät nitise tai natise ja pyörät hyvässä kunnossa.

Meillä Carenat olleet tosi hyvät. Kevyemmät kuin Gracot ja menevät pienempään kasaan. Gracot myytiin jo lyhyen käytön jälkeen kun olivat kömpelöt kaikin puolin.

Gracot nätimmät ja huolitellummat kuin Carenat, mutta Carenoissa pari muuta hyvää juttua mitä Gracoissa ei ollut ja oikeastaan myös toisinpäin.

Meillä öljyttiin ja öljyttiin, ei auttanut kuin hetkeksi. Sitten otettiin renkaat pois, ja kunnon puhdistus, niin johan auttoi, viime kesänä tehtiin, ei ole kirskunta tullut takaisin. Kyseessä siis Carenat.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat