Vierailija

Onko osa pk-seudun alueista niin huonomaineisia kuin väitetään? Nyt myyttejä murtamaan!

Sivut

Kommentit (36)

Mellunmäki oli ihan jees, ja samoin Puotinharju.

Vuosaaressa en viihtynyy, mutta syy oli naapureiden. Meidän rapussa asuin narkkariperhe, jossa koko ajan remppasi mitä oudointa väkeä ja mihin aikaan tahansa vuorokaudesta. Seinänaapuri oli alkoholisti joka raahas juoppokaverinsa sinne ja se möykkä oli ihan sietämätöntä.

Väittäisin että naapurit on aika avainasemassa siinä, viihtyykö vai ei.On sietämätöntä kun pitää pelätä kulkemista omassa rapussa ja lapsien puolesta!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Aivan tavallisia ihmisiä täälläkin asuu, joukossa sekä paremmin toimeentulevia että pienituloisia tai sosiaalitapauksia. Itse en ole joutunut levottomuuksien kohteeksi näiden 7 vuoden aikana, jonka olemme jo asuneet vanhan Vuosaaren puolella.Todella paljon tuntuu heillä, jotka eivät Vuosaaressa asu, olevan ennakkoluuloja aluetta kohtaan. Pääasia, että täällä asuvat viihtyvät ;)

Olen asunut (ulkomailla) ihan oikeasti tosi huonolla alueella: huumekauppiaita, prostituutteja, parittajia, paljon rikollisuutta, paikat tosi huonossa kunnossa jne. Enpä voi sanoa viihtyneeni!Nykyään asutaan paikassa, jolla on jostain syystä vähän sellainen köyhän räkälän maine. Ja totta on, että alueen kunnallisissa vuokrataloissa ei niin hohtoisan näköistä olekaan. Mutta hyvin viihdytään. Vuokrabudjetillamme saisi joltakin " paremmalta" alueelta vain jonkun kämäisen pikkuasunnon, mutta täällä on varaa kivaan kotiin ja puutarhaan. Ei ole ollut mitään ongelmia, ihmiset on mukavia ja palvelut pelaa, joten miksipä en viihtyisi?

helsingissä kivikossa joka on kontula vieressä ja rastilassa vuosaaressa.kumpikaan ei vastaa mainettaan, varsinkaan vuosaari. vuosaari on ihan loistoaluetta ja kivikkokin mainettaan parempi.

tämä nauroi kippurassa tälle " paljon myös kyräilevät porttikongeissa, kaikenlaista neekeriä valuu pitkin pylväitä" . Mieletön tiivistelmä Kalliosta, sanoo eräs, joka asuu toisella puolella Manskua, mutta asuisi Kalliossa lastenkin kanssa jos löytyisi sopiva kämppä. Tottahan tuo tekstisi on:).

Ja viihdyn hyvin monestakin syystä. Mistä ihmeen ampumavälikohtauksista tuo yksi puhui? En ole mistään sellaisista kuullut, enkä muustakaan erityisestä levottomuudesta. Millä vuosiKYMMENELLÄ olet täällä asunut?

Onhan täällä kaikenlaista tallaajaa, mutta se on elämää se! Kaikilla ei ole kahta lasta, volvoa ja kaasugrilliä, ja tämä erilaisuus on tämän alueen valtti.

ja ihan hyvin viihdyin. Martsarissakin on rauhallista pientaloaluetta, hyviä rivitaloalueita ja ihan siitejä kerrostaloja. Muutama huonomaineisempi talo on, johon en ainakaan itse muuttaisi, mutta siinä se. Aseman seudulla tietysti pyörii muutama puliveivari, mutta on niitä muuallakin, esim. Myyrmäessä, jota ilmeisesti (ainakin asuntojen hintojen puolesta) pidetään parempana alueena.

Kymmenen vuoden kaupunkielämän jälkeen muutin tänne takaisin jokunen vuosi sitten. Asun nykyisin pientaloalueella alueen laidalla, aiemmin sangen lähellä asemaa (jota yleensä pidetään " vilkkaana" , kuten aseman seutuja lähes kaikkialla). Mun mielestäni Martsari on erinomainen asuinpaikka, kulkuyhteydet on huippuja, palvelut löytyvät lähistöltä ja päivähoitotilannekin on hyvä. Viihdymme erinomaisesti. Paluuta tietysti auttoi se, että tiedän nämä " huonomaineiset" talot ja alueet, emmekä ihan viereen olisi muuttaneetkaan. Myyrmäessä asuntojen hinnat ovat kovempia siksi, että siellä Martsaria useammat talot on jo rempattu ja Myyrmanni etc palvelut nostavat myös asuntojen hintoja. Pientalojanhan Myyrmäessä ei juuri ole, joten senkään vuoksi en sinne muuttaisi.

Vanha äitini meinasi kyllä saada slaagin kun kuuli että muutan sinne! :) Kun on niitä rotumellakoitakin ja kaikkea... Mutta uskalsipa muori tulla käymäänkin siellä, ja näki miten kivaa aluetta oli. :)

ja nyt Kivikossa. Kyllä täällä pystyy ihan normaalia elämää elämään kaikista kauheista huhupuheista huolimatta :D

Mutta uskon että vaikuttaa tosi paljon millaiset naapurit ovat, meillä on sattunut hyvät naapurit. Eikä se ostari ole niin kauhea kun minuakin sillä peloteltiin ;)

Itse asun Meri-Toppilassa Oulussa ja viidyn täällä lasten kanssa hyvin. En koskaan päästä lapsia yksin ulos, vaikka se täällä varsin yleistä on, mutta sen verran pelkään, että jotain tapahtuu. En myöskään ole koskaan käynyt tuossa kuuluisassa Evakko-kapakassa (yleensähän kaikki, jotka on ryöstetty/pahoinpidelty on sieltä kotiin menossa). Liikumme vain päivisin, joten en ole koskaan mitään hurjaa täällä nähnyt (ellei juoppoja lasketa).

ja kylän laidalla, josta ei ihan kaikki halua asuntoa kun junalle pitää kävellä. Mutta täällä on ihan rauhallista.En olisi uskonut viintyväni näin hyvin. Itseasiassa kuvittelin, etten koskaan ikimaailmassa muuttaisi ainakaan Martinlaaksoon! Kuvittelin lastenkin kaikkien olevan täysiä huligaaneja kaikki.. Ihan samanlaisia näkyvät olevan kuin muuallakin.

myöten, pää verhottuna huppuun, takin kaulukset pystyssä, kävelevät kuin omistaisit vähintäänkin Euroopan. Vanhempaa naista tollanen uhoilu kyllä naurattaa. Nuorilla pojilla kusta päässä ja siellä seassa heiluu herne aivojen paikalla.Paljon myös kyräilevät porttikongeissa, kaikenlaista neekeriä valuu pitkin pylväitä.Mutta päivisin ok.

Tampereen Hervannassa okein hyvin, kun asuin Tampereella! vaikka eism. suurin osa Treen ampumavälikohtauksista sattui siellä - lähinnä juoppojen omia välienselvittelyjä tuttujen kesken.

Tämähän on se kamala huumeslummi Helsingissä... ;D

En mä tossa juna-asemalla asuisi, mutta eipä siellä asu kukaan muukaan.

Asumme hiljaisen kadun päässä. Vieressä puisto, luontoa, urheilukenttä.. Meillä ei ole koskaan ollut mitään valittamista, päinvastoin!

Ja asemalla on saatu kulkea ihan rauhassa, vaikka siellä nyt saattaakin olla jokunen juoppo.. toisaalta, missäpä niitä ei nykyään olisi...

ja totta, alueen alkupäätä pidetäänkin melko huonomaineisena, mutta täällä perällä ei mitään puliukkoja näy ja muutenkin on rauhallista aluetta. Osa ok-taloista on kyl niin isoja linnoja, että niihin ei kaikilla kyl edes varaa ole. Itse asun vuokralla rivarissa.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat