Seuraa 

Siinä se ongelma jo tulikin. Eli onko tuo Duo Classic Emmaljungan yhdistelmistä sieltä 500¿:n päästä vaiko 800¿:n? Tietäisi vähän mitä tarjota käytetyistä tuollaisista. Kiitos avusta, taas =)

Kommentit (7)

Tällä hetkellä tuota classicia saa kolmessa värissä, mustana, t.sinisenä ja vaaleana. Luulisin näiden hinnan olevan n. 700e.Classicin rungolla voi ostaa myös yhdistelmiä joissa Edgen kankaat, ne maksavat luultavasti n. 750e. Suurin osa " classic duoista" taitaa olla näitä, vaikka ovatkin kai oikeammin Edge duoja classic-rungolla. Sekavaa...

Jenni-Juulialle, ei ne ollut noi vaunut. Toista kautta olisi tarjolla. Huomenna pitäisi mennä ostamaan ne, jos siis halutaan. Nyt äkkiä muiden mielipiteitä kehiin! Nimenomaan tuo Classic Duo malli. Paljonko kannattaa maksaa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos ei oteta kankaita huomioon Classic duossa ja Edgessä ei ole muita perus eroja kuin runko. Toki rungon voi uusissa valita kumman vaan. Muuten vaununkopassa ja ratasosassa samat mukavuudet. Kun taas Smart Duo on ns. riisuttu versio. Hintaa uusilla Classiceilla on se 750¿. Tiedän koska olen sellaiset juuri ostanut. Smartit saa 599¿ ja uskon että Edget sport rungolla menee yli 800¿. Nä ns. normaali hintoja

En ole seurannut noita käytettyjen hintoja niin paljoa, mutta 500¿ tuntuu paljolta 2 vuotta vanhoista vaunuista. Ilmeiseti tarkoita niitä hiekan värisiä ( sand ) jotka oli tuolla ostajamyy-puolella. Ne pistivät mullekkin silmään, koska meillä on saman väriset varattuna. Itse kyllä maksan vähän enemmän että saan uudet.

Onko 500¿ liikaa? Saako halvemmalla? Mieluummin sitten ostan upouudet, jos joutuu melkein saman hinnan pulittaman käytetyistä kuin uusista.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat