Seuraa 

haluan antaa lapselle lahjaksi mahdollisimman ison pehmoleijonan, ja nyt sellaista ei tietenkään löydy mistään :( helsingin stockalla ja kampin keskuksesta löytyi " keskikokoinen" , mutta en haluaisi tyytyä siihen - ainakaan vielä.

vantaan toys" r" us on koluttu myös. ylipäänsä lelukauppoja tuntuu olevan ihmeen vähän :(

vinkkejä siis kaivataan jättileijonista pääkapupunkiseudulla!

Kommentit (5)

-dk:

Lainaus:


kampin keskuksesta löytyi " keskikokoinen"
Vai oliko mainitsemasi Kampin liike juuri tämä?http://www.nallet.fi/Mutta katso tuosta linkistä kohta ' kuvia Hämeentien nostalgiamyymälästä' . Siellä näkyy aika iso leijona. Kävelin Hämeentien liikkeen ohi ja ikkunassa oli vastaavannäköinen suuri tiikeri, sen hinta oli 98 eur...Korkeasaaren sillan kupeessa on kahvila+kauppa, jossa on kivoja eläinaiheisia pehmoja. Meillä on sieltä ostettu pieni leijona, liekö löytyisi suurempanakin.harmi, ettei ole tarvetta uudelle peugeotille. tuo kuullostaa nimittäin juuri sellaiselta leijonalta mitä etsin :) tuskinpa myyvät niitä erikseen, mutta ainahan voisin kysäistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kiitos vastauksesta! juu, se kampin liike oli juuri sen ison karhun kauppa. siellä oli ihania eläimiä ja paljon, mutta leijona oli aika pieni. tämä nostalgialiikkeen leijona näyttäisi toisaan vähän isommalta, lähden tutkailemaan sitä heti huomenna :) korkeasaari oli myös loistovinkki, enpä olisi tullut ajatelleeksi sitä itse.

Kannattaa ehdottomasti kysyä tuolta peugeotilta. Jos olisi jonnekin varaston perukoille jäänyt ja myisivät halvalla pois. Onnea metsästykseen!

mutta meidän jättikokoinen leijonamme on peräisin Peugeotilta. Viime vuonna ostaessasi uuden peugeotin sai kaupanpäälle tuon valtavan kokoisen leijonapehmon. On ollut meillä pojan 5 v suosikkilelu. Mahtaako autoliikkeessä olla vielä leijonia jaossa? Tämä yksilö on ainakin kookas ja tosi aidon näköinen!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat