Vierailija

Kommentit (11)

liikkumaan tai tekemään jotain.... ja syömistä (kuten juomistakin) kohtuudella! Moni lohduttautuu syömällä, mutta ei todella auta... päinvastoin...Ylipäätään tekemistä elämään ja sitä kautta ihan fyysinen väsymys vie masennuksen mennessään... ei juoda kerta kaikkiaan tyhjää mietiskelemään!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Urheilua, ystävien tapaamista, uusia asioita, kursseja ym.Jos olet pahasti masentunut nämä eivät yksin tehoa, mutta terapian ja lääkityksen kanssa kyllä.

Aloita päiväsi suihkulla ja pienellä ehostuksella. Pukeudu päivään, äläkä vaan repäise jotain kaapista. Tunnet itsesi ihmiseksi taas.Huolehdi itsestäsi ja hemmottele itseäsi (terveellisesti), kun vaan voit. Juo paljon vettä nuku paljon ja ulkoile. Nuku päiväunet jos mahdollista.Älä käytä alkoholia, koska se laskee joitain pitoisuuksia aivojen kemiallisessa tasapainossa ja voi yli 2 annoksen viikkotasolla lisätä masennusta.Ole itsellesi armelias. Kukaan ei ole täydellinen!

(liikuntaa riittävästi - ei likkaa - unta, päihteiden välttäminen, itsensä kehuminen, ilkeilijöiden välttäminen jne) mutta kunnon masennukseen tarvitset kyllä lääkärin apua!!jos sinua masentaa jonkin menetyksen takia, eli kyseessä onkin suru eikä masennus, niin auttaa se että uskallat käydä surua läpi esim. käymällä hautausmaalla, kirjoittamalla aiheesta jonnekin surevien palstalle, puhumalla muille joilla ollut menetyksiä, lukemalla surukirjoja (kirjastosta)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat