Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Auttakaa lasten huoneen sisustuksessa eli lähinnä verhojen ja vuodetekstiilien valinnassa. Haluaisin esim. kivaa lastenkangasta päiväpeiton ja siihen sopivat lakanat ja näiden sävyihin sopivat raidalliset ja raikkaat verhot vai olisiko parempi ottaa verhot lastenkankaasta ja yksivärinen päiväpeitto. Millaiset pussilakanat tuohon jälkimmäiseen vaihtoehtoon, samaa kangasta kuin verhot?Noilla kalliilla lasten sisustusliikkeillä on ihania settejä ja ah, niin kalliita. Onnistuuko niiden tyylien halpakopionti? Antakaa vinkkejä ja pojan huonetta siis suunnittelen. Mieluiten sekä äitiä että poikaa miellyttävä.

Kommentit (8)

Paljon ratkaisee huone itsessään ilman kalusteita: onko seinissä ja ikkunapuissa väriä, entä lattia? Matto?Minä en jaksa pedata lapsien sänkyjä aamulla ennen tarhaan lähtöä (pitäähän sängyn tuulettuakin ennen petaamista), joten olen päätynyt siihen, että yritän sommitella kivan värisiä lakanoita.

Itse en tykää isoista kuvioista lakanoissa ja kankaissa.Entä jos jättäisit sen heppakuvion pois isommilta pinnoilta, ja tekisit erikseen muutaman heppa-koristetyynyn?Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
vähä yli puolivälissä heppaboordi ja sitten on puinen heppanaulakko. Muuten luonnonvaaleat kudotut verhot, lasten pussilakanat Ikeasta, puusänky. INHOAN niitä kamalia lasten verhoja.Joten verhoihin väriä tai lakanoihin peitteisiin väriä, ei kaikkiin.

Huoneessa on ikkuna oven vastaisella seinällä ja sänky sen alla (huone on just niitä hesarissakin haukuttuja ahtaita makuuhuoneita) leveys 255cm ja pituutta suoraan ovelta kohti ikkunaa n.3,60m, oven vieressä kaapit. Lisäksi toisella pitkällä seinällä, sillä mihin ei aukea kappien ovet, on koko seinän kirjahyllyä muutamilla kaapinovilla (lundiaa). Nyt mietin vielä tuota raitaideaa noihin verhoihin: korostaako pystyraidat tuon huoneen mallia ja jääkö vaikutelma, että sänky on liian alhaalla, lattianrajassa. Olisko yksiväriset verhot siis parempi?Äh, tajuukohan tosta selostuksesta nyt enää mitään?

Tuossa on kyllä ideaa, että ei laittaisi päiväpeittoa vaan kivat lakanat. Onhan se päiväpeitto hankala lapsen pedatakin. Eli seuraava ongelma on, mistä kivat lakanat? Mahtaako Laura Ashleyllä olla kivoja, pojalle sopivia lakanoita? Vähän mietin, että voisin sisustaa tuota punaista mukaan sini-puna-valkoisella väriyhdistelmällä. Tai sininen-punainen-vaaleansininen-beige-yhdistelmällä. Tuota jälkimmäistä löysin pikkukengurun nettisivuilta kohdasta Denim Cars+Kangaroos.Ikkunanpuitteet tummanruskeat, kaapinovet valkoiset ja hylly puunvärinen. Pöytää ei ole vielä, suunnittelin ulkonevaa tasoa lundiaan.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat