Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Kävin vaunuliikkeessä pyytämässä Emmaljungan esitteitä ja kysyin paria juttua yhdestä mallista. Myyjä sanoi, että Emmaljungan valmistus lopetetaan elokuussa. En tiedä ymmärsinkö oikein, tuntuu meinaan kummalta että niin suosittu merkki lopetetaan. Voi olla, että hän tarkoitti vaan kyseistä mallia (city cross) tai sitten vaan heiltä poistuu Emmaljungan myynti. Kuitenkin kuulemma on syytä tilata haluamansa ajoissa. Voiko siis olla totta, että merkki lopetettaisiin kokonaan???

Kommentit (3)

Eihän siinä olis mitään järkeä koko merkkiä lopettaa, en tiedä miten sen käsityksen sain :) Mutta tuo city cross on mun mielestä ollut kanssa aika suosittu, harmi jos se jää pois. Tietää nyt tosiaan ainakin ajoissa tilata haluamansa. Myyjä selkeesti sanoi jotain lopettamisesta elokuussa, että tilaa ajoissa että saat haluamasi värin. Että tiedoksi muillekin. Ja kyseessä siis Porin Muksumassi, jos sattuu olemaan niin, että vain he lopettavat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

No ei todellakaan lopeta valmistusta :)

Ehkä tosiaan City cross lopetetaan tai ko liikkeltä loppuu jälleenmyynti. Pari viikkoa takaperin juttelin Lastentarvikkeen myyjän kanssa ja sanoi että uudet värit tulevat elo-syyskuussa.

Ja kuten sanoit, ei niin suosittu merkki ihan niin vain lopeta, noinkin pitkän historian jälkeen.10kaks

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat