Vierailija

Jos teillä ei seksi sujuisi yrityksistä huolimatta, mitä tekisit?A; tyytyisit siihen että sun kohtalo on nyt sitten näin ja kärsisit mahdolliset seuraukset kropassasi, mielessäsi jne.B. Sama, mutta ei olis sulle ongelma, koska ilman seksiäkin voi elää tosi hyvin. Nauttisit tyytyväisenä elämän muista puolista.c. hankkisit rakastajan- pitäisit kulissia sen voimin yllä.e. ottaisit eron

Kommentit (11)

Onneksi tämä selvisi jo suhteen alussa, ja vaikka huono seksi ei ollut ainoa syy miksi lopetin suhteen, kyllä se oleellinen ongelma oli.

Jos kyseessä olisi mies jota todella rakastan, niin varmaan ensin yrittäisin opetella elämään asian kanssa ja jäisin suhteeseen, mutta varmasti hankkisin jossain vaiheessa rakastajan. Tätä harkitsinkin tämä yllämainitun miehen kanssa, mutta sitten totesin, etten edes rakasta häntä tarpeeksi ja jätin. Nythän olen vapaa panemaan ketä haluan!Eli ensin A sitten C.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Onhan sitä kaksi tervettä kättäkin. En ainakaan perhettä jossa on lapsia lähtisi sen takia uhraamaan. Rakastajan ottamisestakin jää todennäköisesti kiinni ja se johtais samaan.

vähällä syyllisyydestä, toisten ihmisten mielipiteistä jne. Toisin sanoen eläisin mahdollisimman rehellistä ja toisia kunnioittavaa kaksoiselämää. Jos ei toimis, eroaisin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat