Seuraa 

siis suunnilleen. tällä viikolla olis tarkoitus jättää vauva ja iskä pariksi tunniksi keskenään ja pakastin on pullollaan lypsymaitoa, joten saavat pullotella :o) itsellä ei vaan hajuakaan kuinka paljon tuon ikäinen mahtaa maitoa kerralla luputtaa?

Kommentit (7)

En muista tarkkaan minkä verran meillä silloin tuonikäisenä meni, mutta muistaakseni n. 50-135 ml kerralla, ja voihan tarjolle laittaa reilumminkin, syö sitten sen verran kuin maistuu. Kun se nälkäkin voi vaihdella eri kerroilla.

...kannattaa harjoitella ennen kuin olet poissa, sillä meillä eka pullosyöttö meni niin, että suurin osa maidosta valui pitkin vauvan suupieliä kun isällä ja lapsella ei kummallakaan ollut kokemusta hommasta. Niinpä sulatettu maito loppui reilusti kesken ja vauvan hermot ei olisi kestäneet odottaa lisämaidon sulatusta, joten tissistä vetäisi sitten loput :-)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

maitoa pulloon.

Jotenki tuntuu että pullosta kun saa helpommin niin vauva syö enemmin kun tissistä suoraan.

Meillä poika veti nimittäin kolme viikkosena tissistä puntarin mukaan 60g kerralla, ja pullosta ihan heittämällä reilut 100ml kerralla..olis varmaan menny enempikin.Tappert ja Leevi


Mutta meillä olikin painonnousun kanssa vähän ongelmia, neiti kävi rinnalla 4kk ajan tunnin/puolentoista välein. Oli pikkuinen muutenkin, joten ei ollut iso mahalaukkukaan.Veikka taas vetäisi kerralla jopa 100g painoa yhdellä syötöllä suunnilleen samanikäisenä. On siis kovin yksilöllistä. Pojalla siis elopainoa reilusti enemmän.Jos mahdollista, tee/järjestä syöttöpunnitus. Jos ei, niin pulloon vaan tarpeeksi maitoa, ettei ainakaan kesken lopu:) Kyllä vauva osaa itse säännöstellä sitä määrää.Meidän 6- viikkoa vanha tyttö syö kolmen tunnin välein ensin rintaa ja sitten vastiketta 200ml. Taitaa olla meidän tyttö oikea suursyömäri.

...sanoo neuvola ohjeeksi alle viisi kuisille täysimetetyille vauvoille.

Eli jaa vauvan paino vuorokauden syöttökertojen määrällä (yleensä varmaan 7-8) ja ota siitä viidennes-neljännes. Yleensä varmaan 100-150 ml tuossa iässä on sopiva mutta painoissa on tietty suuriakin eroja.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat