Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Eilisiltaisesta ketjusta on kysymys.Joku ketjussa sanoikin ilmoittaneensa asiattomasta viestistä, mutta eikö valvojan ole tarkoitus arvioida, onko sellaisesta kyse.Mielestäni ketju oli ihan asiallinen, eikä poikennut millään tavalla täällä vellovasta yleisestä keskustelusta.Mikä tätä palstaa ja valvojia vaivaa?

Kommentit (23)

Meidän poika on ollut aina -2-käyrällä, ja se on käyrästön alarajalla. Kaksivuotiaana hän painoi kymmenisen kiloa, joten minua ei kauhistuta lainkaan puolitoistavuotias, joka on alle 10-kiloinen.Muut äidin kertomat asiat ovatkin sitten toinen lukunsa.

oli tippunut neuvolan -5 käyrälle. Lapsi painoi alle 10 kg.Äiti sanoi tämän johtuvan siitä, ettei yksinkertaisesti ollut jaksanut antaa lapselle ruokaa, koska perheessä oli avioerokriisi menossa. Neuvolassa hän ei ollut tätä kertonut, mikä häntä nyt harmitti.Vastauksia tuli taas laidasta laitaan, herjattiin provoksi, mutta asiallisiakin vastauksia oli runsaasti.Ihmettelen kovasti sitä, että ketju poistettiin. Aina on mahdollista, että kyseessä on oikea tapaus, jolloin äiti olisi saanut vertaistukea ja apua täältä jaksamiseensa, tai kimmokkeen hankkia apua tilanteeseensa.Ajatelkaa nyt, jos tämä äiti masentui entisestään kun ketju vielä poistettiinkin, eikä jaksa senkään vertaa hoitaa lastaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Syö ihan hyvin , mutta on ollut syntymästäään asti sen -8 ja välillä kun oli kipeänä eikä syönyt paino käväisi tuolla -19 kohdalla.

Eikä näytä laihalta .

Allergialääkärin papereissa lukee hyvä kuntoinen laiha poika.

Aluksi kaikki tarttuu siihen että mennään miinuskäyrillä , mutta sitten lääkärit huomaavat että paino pysyy aina sen saman verran miinuksella .

Niin että ei aina jodu tarkkailuun painon takia vaikka kulkee miinus käyrillä.Toisaalta yhtäkkinen painon lasku ja vielä sen takia ettei lapsi SAA ruokaa tarpeeksi on huolestuttavaa. Sääliksi käy sitä lasta.

siirryttäiskö nyt takaisin tähän aiheeseen. kävin googlettamassa painokäyrät,siellä on laskuri. sen mukaan lapsi ei olis kuin jollain-1-2 käyrällä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat