Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 


Minä en ihan rehellisesti sanoen ymmärrä. Raita on toki tavallinen, yleimaailmallinen ja vähän tylsäkin teeme, mutta ei kukaan tunnut yhtä innolla valittavan muista tyypillisistä ja tavallisista printeistä ja kuvioista kankaassa. Paidan malli on hyvin tyypillinen t-paita (sekä lyhyt että pitkähiaisena), siis arkinen perusvaate vapaa-ajalle ja sellaisille työpaikoille, joissa ei vaadita sen muodollisempaa pukeutumista. Ei se high fashionia ole, mutta mitä nyt ympärilleen katsoo, niin eivät muutkaan ihmisten käyttämät trikoopaidat sitä ole.Itselläni taitaa olla pari marimekon t-paitaa (toinen jopa käytössä välillä, toisen olen tuhrinut maaliin joissain talkoissa ja se on käytössä vastaavissa tilanteissa edelleen), lapsillani vähän useampia. Ovat ihan nätisti kestäneet käyttöä ja pesua, mikä etenkin vilkkaiten poikien vaatteissa on iso plussa. Ymmärrän kyllä, jos jonkun mielestä raitapaita on tylsä, mutta selittäkää minulle, miksi se herättää niin suuria vihantunteita täällä?

Kommentit (10)

vapaaehtoisesti. Samoin yksivärisiä t-paitoja. Luokkakavereillakin näkee usein raidallisia paitoja, merkkejä en ole mennyt katselemaan. 3,5-vuotiasta taas kiinnostaa vaatteissa lähinnä miltä tuntuu päällä ja joskus värit. Hänen suosikkipaidoistaan toinen itseasiassa on juuri raitapaita, toinen sitten Benettonin yksivärinen pitkähihainen t-paita (aivan yhtä tylsä kuin se raitapaitakin.)Kumpaakaan tuskin on kiusattu paitojen kuosien takia, jos olisi, eivät varmaankaan niitä paitoja enää pukisi päälleen.

Kuvailit hyvin kyseisen tuotteen. Siisti ja raikkaannäköinen arkivaate. Luulisin, että joillakin ihmisillä se herättää negatiivisia tunteita nimenomaan merkkinsä ja hintansa vuoksi. Suomessa ylipäätään tunnutaan ajattelevan, että erityisesti lastenvaatteiden tulee olla lähes ilmaisia. Tai jos joku vaate maksaa, sen pitäisi kestää uudenveroisena kymmenen vuotta. (Tätä kuvastavat mielestäni hyvin ketjut Reimatecin reklamaatioista. Reimatecin pitäisi olla peltipuku, koska kerran on kallis. )On myös yllättävän paljon ihmisiä, joiden mielestä yksinkertainen ei ole kaunista. Vaatteessa pitäisi olla mahdollisimman paljon kaikkea. Lastenvaatteessakin tulisi siis olla printtejä, hileitä, kiillettä, tekstiä, frilloja, röyhelöitä yms. Silloin se on monen mielestä kaunis ja hintansa väärtti.Osalle myös tulee Maripaidoista mieleen seitkytluku ja hippiaate. en tiedä, miksi. Itseäni tämä mielleyhtymä ei haittaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jonkun mielestä oli tyhmää maksaa noista. Munkin mielestä on tyhmää esimerkiksi laittaa rahaa tupakkaan, keilailuun, kuntosaliin... Tällainen lista meillä kaikilla varmasti on. Hienoa, että meitä on erilaisia. Eikös vain anneta kaikkien tehdä tavallaan.

todella erinomaista merseroitua puuvillaa, ja näyttää hyvältä farkkujen kanssa. Kirppareilta saa 2-5 euroa kappale, eli ei ole pahan hintaista. En ole koskaan ymmärtänyt mitä mollattavaa on erinomaisessa kotimaisessa tuotteessa.

Toki jonkun Espritin t-paidan saa halvemmalla, mutta se on aika nopeasti pesuissa entinen. Suomessa on aika vähän tarjontaa tuon tyyppisistä arkisista vaatteista, jos haluaa jotain muuta kuin H&M-laatua.Vierailija:

Lainaus:


...tyhmää maksaa siitä, että sisäpuolella lukee Marimekko!
Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat